Το Επιμελητήριο Ημαθίας καλύπτει τα έξοδα για εκπαιδευτική εβδομάδα στην Αθήνα

Ο Ευρωπαϊκός οργανισμός Think young, the school of Entrepreneurship, σε συνεργασία με το Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών (ΕΕΔΕΓΕ), οργανώνουν εκπαιδευτική εβδομάδα στην Αθήνα, από 30 Νοεμβρίου έως 4 Δεκεμβρίου 2015.

Η εκπαίδευση θα βασίζεται σε πρωτοποριακές μεθόδους προσέγγισης των προς εκπαίδευση θεματικών ενοτήτων και φιλοδοξεί να δώσει νέα διάσταση στη διδασκαλία και τη μετάδοση της γνώσης, πάνω στην οποία πρέπει να βασίζεται και η επιχειρηματικότητα.

Απευθύνεται σε άτομα που θέλουν να βελτιώσουν τις επαγγελματικές και επιχειρηματικές τους δεξιότητες, κατά προτίμηση νέους και νέες, που φιλοδοξούν να ανοίξουν τα φτερά τους στο χώρο της επιχειρηματικότητας, ή να βελτιώσουν τις ήδη υπάρχουσες γνώσεις τους προκειμένου να αναβαθμίσουν τις επιχειρήσεις τους.

Οι εισηγητές και εκπαιδευτές του σύγχρονου αυτού σχολείου επιχειρηματικότητας είναι επιτυχημένοι επαγγελματίες, άνθρωποι της αγοράς και επιχειρηματίες οι οποίοι μέσα από την προσωπική τους πορεία χαρτογραφούν το δρόμο προς την επιτυχία.

Ο αριθμός των εκπαιδευομένων δεν θα υπερβαίνει τους 100, ενώ θα τηρηθεί προτεραιότητα, για αυτό οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν εγκαίρως την απαιτούμενη αίτηση διαδικτυακά, στο site: think young, entrepreneurs school.

Η συμμετοχή όσων επιλεγούν είναι δωρεάν, ενώ δεν καλύπτονται τα μεταφορικά έξοδα και η διαμονή.

Το Επιμελητήριο Ημαθίας, μέλος του ΕΕΔΕΓΕ, προτίθεται να συμμετάσχει στην εκπαιδευτική εβδομάδα με μία/έναν εκπαιδευόμενη/ο (καλύπτοντας τα έξοδα μεταφοράς και διαμονής) και καλεί τους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες - μέλη μας, που έχουν έναρξη από το 2011 έως και το 2015, και των οποίων η επιχείρηση είναι ταμειακά ενήμερη ως προς τις συνδρομές της έως το έτος 2015, να μας αποστείλουν μέχρι τη Δευτέρα 16-11-2015 την «Εκδήλωση ενδιαφέροντος για την συμμετοχή τους» (διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου). Η επιλογή θα γίνει από τα μέλη της ΔΕ του Επιμελητηρίου μας. 

Περισσότερες πληροφορίες για την εκπαιδευτική εβδομάδα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.entrepreneurshipschool.com

Επικοινωνία με το Επιμελητήριο Ημαθίας στο τηλέφωνο 23310 24734, κα Όλγα Σαββίδου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο