Το InVeria.gr στην πανελλαδική συγκέντρωση Ποντιακών Σωματείων στην Αθήνα (φώτο)

Στο πανελλαδικό συλλαλητήριο Ποντιακών Σωματείων, στην πλατεία Συντάγματος, στην Αθήνα, βρέθηκε το InVeria.gr, το απόγευμα της Πέμπτης (5/11) από όπου και σας παρουσιάζει σχετικές φωτογραφίες.

Το συλλαλητήριο ξεκίνησε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα, με συγκέντρωση στο κάτω μέρος της πλατείας και με πορεία οι συγκεντρωμένοι έφτασαν μπροστά από το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, όπου φώναξαν συνθήματα κατά του Υπουργού Παιδείας, Νίκου Φίλη, με αφορμή τις δηλώσεις του για τον όρο "γενοκτονία".

Στο συλλαλητήριο βρέθηκαν και Ημαθιώτες, μεταξύ των οποίων ο βουλευτής Απόστολος Βεσυρόπουλος, που βρισκόταν από το πρωί στη Βουλή, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ημαθίας Θεόφιλος Τεληγιαννίδης, ο πρόεδρος των Αστικών Βέροιας και πρ. Δημοτικός Σύμβουλος Παύλος Παυλίδης κ.α.

Στα παρατράγουδα του συλλαλητηρίου, ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος δέχτηκε επίθεση, με μπουνιές, νερά, μπουκάλια και άλλα αντικείμενα, από ανεγκέφαλους (και προβοκάτορες;) διαδηλωτές, ενώ νωρίτερα, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης δέχτηκε αυγά και άλλα αντικείμενα.

Δείτε τις φωτογραφίες που τράβηξε ο φακός του InVeria.gr:
Ρεπορτάζ: Νίκος Βουδούρης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο