Έχασε αλλά δεν της άξιζε η ΒΕΡΟΙΑ από την ΑΕΚ

Αν και το άξιζε, η ΒΕΡΟΙΑ δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό από την Α.Ε.Κ. στο Ο.Α.Κ.Α., γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 στο ντεμπούτο του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στον πάγκο της.

Η «Βασίλισσα» κοίταξε στα μάτια τον αντίπαλό της, είχε κλασικότερες ευκαιρίες με αποκορύφωμα τα δύο δοκάρια του Μαγιέφσκι, αλλά με τρία γκολ - δώρα έδωσε το δικαίωμα στους γηπεδούχους να πάρουν τη νίκη.

Οι Βεροιώτες μπήκαν εξαιρετικά στο ματς και στο πρώτο 25λεπτο ήταν ανώτεροι από τους γηπεδούχους, χάνοντας 2-3 ευκαιρίες για να πάρουν το προβάδισμα.

Μόλις στο 5’ η «Βασίλισσα» άγγιξε το 0-1 όταν ο Μαγιέφσκι σούταρε δυνατά από αριστερά, ο Ανέστης ακούμπησε τη μπάλα και την έστειλε στο δεξί δοκάρι!

Στο 14’ νέα ευκαιρία για τη ΒΕΡΟΙΑ όταν μετά από γύρισμα του Μαγιέφσκι από αριστερά, ο Νέτο πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Ανέστη.

Στο διάστημα αυτό οι γηπεδούχοι είχαν μια καλή κεφαλιά του Γιόχανσον στο 18’ που έφυγε πάνω από την εστία του Καντιμοίρη.

Στο τελευταίο 20λεπτο οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν τον ρυθμό και στο 31’ ο Γιόχανσον σούταρε λίγο έξω από την περιοχή αλλά ο Καντιμοίρης μπλόκαρε τη μπάλα.

Τελικά στο 38ο λεπτό η Α.Ε.Κ. κατάφερε από το πουθενά να πάρει το προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Ντίντακ γύρισε τη μπάλα από αριστερά και ο αφύλαχτος Βάργκας με προβολή από το ύψος της μικρής περιοχής νίκησε τον Καντιμοίρη γράφοντας το 1-0 για τους «κιτρινόμαυρους».

Στο ξεκίνημα της επανάληψης οι γηπεδούχοι πήραν ένα ακόμη «δώρο» από την άμυνα της ΒΕΡΟΙΑΣ, πετυχαίνοντας το 2-0 και «κλειδώνοντας» νωρίς νωρίς τη νίκη τους!

Ήταν το 55ο λεπτό όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γκάλο από δεξιά, ο Γιόχανσον πήρε την πρώτη κεφαλιά, η μπάλα έφτασε στον Αραβίδη, ο οποίος με πλασέ έκανε σαν σε προπόνηση το 2-0 για την Α.Ε.Κ.!

Στην συνέχεια η «Βασίλισσα» ανέβασε την απόδοσή της και στο 68’ λίγο έλλειψε να μειώσει το σκορ αλλά η κεφαλιά του Κόλα, μετά τη σέντρα του Ναζλίδη από αριστερά, πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Ανέστη.

Στο τελευταίο 20λεπτο ο Ελευθερόπουλος τα έπαιξε όλα για όλα, παίζοντας με δύο επιθετικούς και στο 75’ ο νεοεισελθών Καϊκούτ σούταρε από καλή θέση αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Μέχρι το φινάλε του αγώνα οι Βεροιώτες προσπάθησαν να πετύχουν τουλάχιστον ένα τέρμα αλλά δεν τα κατάφεραν, ενώ αντίθετα η Α.Ε.Κ. στην δεύτερη επίσκεψή της στα καρέ της "Βασίλισσας" ήταν αυτή που πέτυχε το 3-0!

Όλα ξεκίνησαν από ένα αμφισβητούμενο πέναλτι που έδωσε ο βοηθός και όχι ο διαιτητής σε χέρι (;) του Μαλόν, ο οποίος μάλιστα αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα! Το πέναλτι εκτέλεσε στο 89' ο Μπουανανότε, όμως ο Καντιμοίρης του είπε όχι, αλλά στην συνέχεια ο Μάνταλος πήρε το ριμπάουντ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 3-0!

Το αποκορύφωμα της ατυχίας της ΒΕΡΟΙΑΣ ήταν το 2ο δοκάρι στις καθυστερήσεις του αγώνα μετά από κεφαλιά του Μαγιέφσκι!!

Α.Ε.Κ. (Γκουστάβο Πογέτ): Ανέστης, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Άρθο, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Βάργκας (79’ Μουονανότε), Αραβίδης (57’ Τζεμπούρ), Μπαρμπόσα (66’ Πλατέλλας).

ΒΕΡΟΙΑ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Καντιμοίρης, Μαλόν, Μαραγκός, Πούγγουρας, Γιαννούλης, Άρτσε, Σιόντης (74’ Καϊκούτ), Νέτο (57’ Γεωργιάδης), Μαγέφσκι, Ναζλίδης, Κόλα.

Πηγή: kerkidasport.gr

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο