Κολονάκια στην είσοδο της οδού Τσούπελη προανήγγειλε ο Λ. Ακριβόπουλος

Με κολονάκια σκοπεύει να λύσει το πρόβλημα της παράνομης στάθμευσης στην είσοδο του πεζόδρομου της οδού Τσούπελη ο Δήμος Βέροιας, ώστε να μην μπορούν να ανεβαίνουν αυτοκίνητα, κάθετα στον πεζόδρομο εμποδίζοντας τη διέλευση των πεζών αλλά και όσων κυκλοφορούν με καροτσάκια παντός τύπου. 

Όπως είπε, μιλώντας την Πέμπτη (14/4) στο Ράδιο Τύπος Fm 99,7 και στην δημοσιογράφο Σοφία Γκαγκούση, ο εντεταλμένος της Δημοτικής Αστυνομίας δημοτικός σύμβουλος Λεωνίδας Ακριβόπουλος τα κολονάκια θα τοποθετηθούν στην άκρη του πεζόδρομου. Η πρόταση πέρασε και από το Δημοτικό Συμβούλιο και επίκειται σύντομα η τοποθέτησή τους. Ένα ακόμη θέμα που καλείται η Υπηρεσία να αντιμετωπίσει είναι και η διέλευση των δικύκλων στους πεζόδρομους της αγοράς.

«Από την κάθε άκρη του πεζοδρομίου μέχρι την άλλη είναι το πολύ 3 λεπτά περπάτημα. Δεν είναι κάτι δύσκολο να το συνειδητοποιήσουμε. Κι εγώ είμαι δικυκλιστής και ξέρω και πολλούς άλλους που αφήνουν εκτός πεζοδρόμου τα μηχανάκια τους, σταματούν στις εισόδους, κάνουν τη δουλειά τους και φεύγουν. Σίγουρα πρέπει να υπάρξει μια μέριμνα. Το τελευταίο διάστημα έχουμε συζητήσει με διάφορους επαγγελματίες αλλά και πολίτες που εισέρχονται στον πεζόδρομο, να δημιουργηθούν περισσότερες θέσεις στάθμευσης για τα δίτροχα, διότι υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Να μην ξεχνάμε όμως ότι η συμπεριφορά των πεζών αλλά και των παιδιών μέσα στον πεζόδρομο είναι πιο χαλαρή, ακριβώς διότι ξέρουν ότι είναι πεζόδρομοι» είπε ο κ. Ακριβόπουλος καλώντας και τους πολίτες να κινούνται με πνεύμα συνεργασίας τόσο απέναντι στους κανονισμούς όσο και στην Δημοτική Αστυνομία της οποίας η πρόθεση είναι η «πρόληψη» και όχι τα πρόστιμα.

laos-epea.gr

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο