Προσπάθεια εκμετάλλευσης του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Βέροιας ή μια σπουδαία ευκαιρία;

Μια ανακοίνωση που είναι, φαινομενικά, αυτονόητη εξέδωσε η διοικούσα επιτροπή του τμήματος Μπάσκετ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Βέροιας, στην οποία, λίγο - πολύ, αναφέρεται ότι για πράγματα που αφορούν τον ΦΙΛΙΠΠΟ, μόνο ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ μπορεί να τα ανακοινώνει... 

Η ανακοίνωση αναφέρει:

O πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του τμήματος μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας κος Ηλίας Λαζός ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της πόλης ότι η επίσημη θέση της ομάδας σε ότι αφορά αγωνιστικές και διοικητικές εξελίξεις εκφράζεται πρωταρχικά στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας www.filipposbc.gr και μόνο σ' αυτή.

Γιατί όμως υπήρξε η ανάγκη για αυτή την - αυτονόητη - δήλωση;

Ο λόγος της ανακοίνωσης δεν είναι τυχαίος, σύμφωνα με τις πληροφορίες του InVeria.gr, αντιθέτως, έχει πολύ συγκεκριμένους λόγους. Και εξηγούμε: Το τελευταίο διάστημα κάποιος κύριος ονόματι Απόστολος Τσιπίδης, ο οποίος συστήνεται ως πρόεδρος και CEO του ομίλου εταιριών και επενδύσεων ROYAL CLUB, έχει κατακλύσει το τελευταίο διάστημα τα mailbox των τοπικών ΜΜΕ με κείμενα, τα χαρακτηρίζει ως "δελτία Τύπου", στα οποία - με ιδιαίτερο στόμφο - εμφανίζεται είτε ως "μεγάλος επενδυτής" στην αγορά ή ως "μεγάλος χορηγός" της ομάδας μπάσκετ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ.

Αυτό όμως που, όπως φαίνεται, έφτασε την διοικούσα επιτροπή του ΦΙΛΙΠΠΟΥ να βγάλει την παραπάνω ανακοίνωση, είναι η τελευταία ανακοίνωση που εστάλη εκ μέρους του κ. Τσιπίδη, στην οποία αναφέρεται ότι ο εν λόγω κύριος είναι ο νέος πρόεδρος του ΦΙΛΙΠΠΟΥ!!!

Δείτε την ανακοίνωση Τσιπίδη:

Στην Καλλικράτεια βρίσκεται σήμερα,16/04/2016, ο νέος πρόεδρος του Φιλίππου, κύριος Απόστολος Τσιπίδης, για να παρακολουθήσει τον αγώνα της ομάδας του με την ομάδα του Πευκοχωρίου. Όλοι οι παίκτες, μετά την ανάληψη των καθηκόντων του νέου προέδρου, θα εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο με ανεβασμένο το ηθικό και την ψυχολογία, με μόνο τους στόχο την νίκη, καθώς, σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο κύριος Τσιπίδης, έκανε προφανή τον σκοπό του για προβιβασμό της ομάδας στην Α1 κατηγορία. 

Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν ισχύει και το μόνο που ισχύει είναι ότι ο Απόστολος Τσιπίδης εξέφρασε την πρόθεσή του να γίνει χορηγός της ομάδας του ΦΙΛΙΠΠΟΥ. Επιπλέον, από μία μικρή έρευνα στο διαδίκτυο διαπιστώσαμε πως ο Απόστολος Τσιπίδης είχε εκφράσει ανάλογες προθέσεις για πολλές ομάδες (και σε κάποιες είχε συμμετοχή, όχι επιτυχή όπως φάνηκε), σε ποδόσφαιρο, βόλεϋ και μπάσκετ, όπως στον Ηρακλή, στην Καστοριά, την Αλεξανδρούπολη, στη Λαμία, στο Παγκράτι κ.α. Και, σύμφωνα με ανακοινώσεις κάποιων ομάδων από τις παραπάνω, πέρα από μεγάλα λόγια, δεν υπήρξε καμία βοήθεια...

Τώρα, αν στη Βέροια θέλει να έρθει ο παραπάνω κύριος για να βοηθήσει την ομάδα ή απλά να εκμεταλλευτεί το όνομα της ιστορικής ομάδας του ΦΙΛΙΠΠΟΥ, με σκοπό είτε την ικανοποίηση προσωπικών φιλοδοξιών ή διαφημιστικών και οικονομικών σκοπιμοτήτων, είναι κάτι που μένει να αποδειχθεί...

Προς το παρόν, μένουμε σε αυτά. Όπως και να έχει, θα πρέπει στον ΦΙΛΙΠΠΟ Βέροιας να έχουν πάντα στο νου τις σοφές λαϊκές ρήσεις "ότι λάμπει δεν είναι χρυσός" και "όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι".

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο