Στο... και πέντε γλύτωσε την ήττα η ΒΕΡΟΙΑ κόντρα στην ΞΑΝΘΗ - Ισόπαλοι με 1-1 το τελικό σκορ

Με ισοπαλία έκλεισε τις φετινές εντός έδρας αναμετρήσεις της η ΒΕΡΟΙΑ, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Ξάνθη για την 29η και προτελευταία αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Μετά από ένα ανοιχτό ματς, χωρίς σκοπιμότητες, οι Ξανθιώτες προηγήθηκαν στο σκορ στο 29’ με τον Γούτα ενώ οι Βεροιώτες ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Γιουσούφ!

Μόλις στο 7’ οι φιλοξενούμενοι έχασαν την πρώτη τους ευκαιρία στο ματς, όταν ο Καντιμοίρης έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ την κοντινή κεφαλιά του Καρυπίδη.

Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο επόμενο λεπτό όταν ο Ζαρόπουλος μπλόκαρε το σουτ του Μεληκιώτη.

Στο 13’ η κεφαλιά του Ναζλίδη έπειτα από κόρνερ του Νέτο κατέληξε άουτ, ενώ στο 17’ το σουτ μέσα από την περιοχή του Ανάκογλου δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον Ζαρόπουλο.

Το ματς συνέχισαν να είναι ανοιχτό και στο 22’ ο Γουάλας σέντραρε από αριστερά αλλά ο Καντιμοίρης μπλόκαρε, ενώ στο 29’ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ. Μετά από εκτέλεση κόρνερ και φάση διαρκείας στην περιοχή της «Βασίλισσας», ο Γούτας με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ, με τη μπάλα να βρήκε και στον Ναζλίδη. Στο 40’ οι Βεροιώτες πέτυχαν γκολ το οποίο όμως δεν μέτρησε, αφού ο Μαγέφσκι ήταν σε θέση οφσάιντ.

Στην επανάληψη η «Βασίλισσα» μπήκε με σκοπό να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης και στο 58’ το καλό σουτ του Μαγέφσκι βρήκε σε αντίπαλα σώματα και κατέληξε κόρνερ.

Μετά το 60’ οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο πολύ καλές στιγμές, με τον Καντιμοίρη να λέει εντυπωσιακά όχι σε σουτ των Νιέτο και Ντιμιτρόφ.

Στο 72’ το αριστερό σουτ του Ανάκογλου έξω από την περιοχή έφυγε άουτ, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Ζαρόπουλος μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια το σουτ του Μαγιέφσκι.

Στο 86’ μετά από ωραία συνεργασία Ντιμιτρόφ και Νιέτο, ο δεύτερος έβαλε την προβολή αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι η Ξάνθη θα φύγει με το διπλό από τη Βέροια, ο Γιουσούφ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης μπήκε στην περιοχή των φιλοξενουμένων και με ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα στην δεξιά γωνία του Ζαρόπουλου γράφοντας το τελικό 1-1!

Με λάθη ήταν η διαιτησία του Μήτσιου από την Ήπειρο ενώ με σωστότερες υποδείξεις οι δύο βοηθοί του Τάτσης και Γεωργιάδης.

ΒΕΡΟΙΑ (Δ. Ελευθερόπουλος): Καντιμοίρης, Μαλόν, Σιόντης, Πούγγουρας, Νέτο, Μπαλάφας (75’ Γιουσούφ), Άρτσε (85’ Ξόμπλιος), Ανάκογλου, Μαγιέφσκι, Ναζλίδης, Μεληκιώτης (64’ Μάνος).

ΞΑΝΘΗ (Ρ. Λουτσέσκου): Ζαρόπουλος, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Βασιλακάκης (82’ Καπετάνος), Σκουρτάι, Φλίσκας (45’ λ.τ. Παπαστεριανός), Νιέτο, Γούτας, Καρυπίδης, Καμαρά (60’ Ορφανίδης), Ντιμιτρόφ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ, ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ, ΣΤΗΝ «ΚΕΡΚΙΔΑ» ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 11/04…

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο