Λήξη του AMBER ALERT για την ανήλικη που εξαφανίσθηκε το Πάσχα

Καλά στην υγεία της να περιπλανιέται στη λεωφόρο Καβάλας βρέθηκε η μικρή Μαρία Ειρήνη Πρίντεζη που είχε εξαφανιστεί από την περιοχή του Σκαραμαγκά την ημέρα του Πάσχα. 

Ήταν 12:50 το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα (02.05.2016) όταν σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το 3,5 ετών κοριτσάκι βρέθηκε στη λεωφόρο Καβάλας στο ύψος του Χαΐδαρίου κοντά στην περιοχή της Αφαίας, κοντά σε ξενοδοχείο, από τον λιμενάρχη της περιοχής. Το σημείο αυτό βρίσκεται 4 χιλιόμετρα μακριά από το σημείο απ' όπου εξαφανίστηκε.

Το μικρό κοριτσάκι ρωτήθηκε πως έφυγε και είπε πως έφυγε μόνο του για να κάνει μια βόλτα και χάθηκε. Ωστόσο, οι αρχές δεν αποκλείουν ακόμη και το ενδεχόμενο απόπειρας απαγωγής. Αν πρόκειται για κάτι τέτοιο πάντως, ίσως οι απαγωγείς να μην περίμεναν την κινητοποίηση και τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα και μετά από τις εξελίξεις να αναγκάστηκαν να αφήσουν ελεύθερο το 3,5 ετών κοριτσάκι. Ο πατέρας Αντώνης Πρίντεζης, πάντως, σε δηλώσεις του νωρίτερα είχε δηλώσει πως κανείς δεν είχε επικοινωνήσει μαζί του.

Αρχικά, το παιδί μεταφέρθηκε στο λιμεναρχείο, ενώ εκεί σπεύδουν τόσο οι γονείς και ο μεγαλύτερος αδερφός της καθώς επίσης και αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής. Η εξαφάνιση του παιδιού καταγγέλθηκε λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα από τους γονείς της. Όπως δήλωσε ο πατέρας της, όλα έγιναν σε τρία λεπτά και ενώ η μικρή έπαιζε με τον αδερφό της, εξαφανίστηκε!

newsit.gr

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο