Πραγματοποιήθηκε η πολιτική εκδήλωση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ στη Βέροια (φώτο)

Στον δρόμο προς την πανελλαδική συνδιάσκεψη της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ (στις 14-15 Μαΐου στην Αθήνα) κινήθηκε το απόγευμα της Κυριακής (8/5) η Ημαθία, με διοργάνωση ανοιχτής πολιτικής διαδικασίας στη Βέροια, με ομιλητές τον πρ. βουλευτή Γιάννη Αμοιρίδη, το μέλος ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ Σωτήρη Ζορμπαλά και τον εκπρόσωπο των Κινήσεων Πολιτών Αλέξανδρο Σπανούδη.

Δείτε σχετικό βίντεο από την εκδήλωση:

Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ημαθίας, Κώστας Ασλάνογλου, ενώ οι ομιλητές, όπως ήταν φυσικό, άσκησαν κριτική στην Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Επίσης, αναφέρθηκαν στις θέσεις της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ και παρουσίασαν τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν και μέλλουν να τηρηθούν, στην προσπάθεια της δημιουργίας της μεγάλης προοδευτικής παράταξης, σημαντικός σταθμός της οποίας είναι η επερχόμενη πανελλαδική συνδιάσκεψη, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στην Αθήνα.
Μεταξύ των παρόντων στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο γραμματέας της ΔΗΜΑΡ Ημαθίας και δημοτικός σύμβουλος Βέροιας, Λεωνίδας Ακριβόπουλος, ο αντιδήμαρχος Βασίλης Παπαδόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Χρήστος Κούτρας, Στέργιος Διαμάντης, Θεόδωρος Τέτος και Μαρία Παπαϊωάννου, η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας Ελένη Γκόγκα, υποψήφιοι  βουλευτές (τον Ιανουάριο και τον Σεπτέμβριο του 2015), όπως οι Φώτης Καραβασίλης, Δήμητρα Ζησέκα, Κώστας Τσιλογιάννης, Έφη Βασιλειάδου και Τάσος Ιγνατιάδης, ο πρώην βουλευτής Θανάσης Γεωργιάδης και οι πρώην Δήμαρχοι Βέροιας Γιάννης Χασιώτης και Χαρούλα Ουσουλτζόγλου, γνωστά στελέχη της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ, όπως οι Στέργιος Καλπάκης, Αρίστη Κουκουρίκου, Στέλιος Αρβίθης, Ιορδάνης Ελευθεράκης, Φυλιώ Καρανικολοπούλου, Γιώργος Μιχαηλίδης, καθώς και οι Αντώνης Μαρκοβίτης, πρόεδρος της VENUS, Θόδωρος Παπακωνσταντίνου, συντονιστής της "Πρωτοβουλίας Αγροτών" και Τάσος Χαλκίδης, πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Γεωργών Βέροιας, κ.α.
Όπως έγινε γνωστό με σχετική ανακοίνωση, αλλά και όπως ανέφερε ο συντονιστής της εκδήλωσης, Κώστας Ασλάνογλου, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θανάσης Θεοχαρόπουλος, καθώς και η βουλευτής Δράμας Χαρά Κεφαλίδου δεν μπόρεσαν να παραστούν στην εκδήλωση, καθώς το βράδυ της Κυριακής η κυβέρνηση έφερε εσπευσμένα προς ψήφιση το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό.
Μετά το τέλος των ομιλιών, τον λόγο έλαβαν στελέχη της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ, όπως ο Γιάννης Αυγερόπουλος και ο Θανάσης Γεωργιάδης.
Ο Γιάννης Αμοιρίδης
Ο Σωτήρης Ζορμπαλάς
Ο Αλέξανδρος Σπανούδης
 Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο