Ρίο 2016: Χάλκινο Μετάλλιο για την Άννα Κορακάκη στη Σκοποβολή!

Άννα Κορακάκη

Το πρώτο μετάλλιο για την Ελλάδα κατάκτησε η Άννα Κορακάκη στη σκοποβολή (10 μ. αεροβόλο πιστόλι, μετά την πρόκρισή της στον τελικό του αγωνίσματος.

Άννα Κορακάκη

Πρόκειται για το πρώτο ελληνικό μετάλλιο στη σκοποβολή από το 1920, όταν η εθνική ομάδα ανδρών είχε πάρει ασημένιο στην Αμβέρσα, στο αυτόματο πιστόλι 30μ.
σκοποβολή
Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Κινέζα Ζανγκ Μενγκχούε, ενώ το ασημένιο πήρε η Ρωσίδα Βιταλίνα Μπατσαράσκινα.
 Η Άννα Κορακάκη στο βάθρο
Στον τελικό η Άννα Κορακάκη είχε προκριθεί ως τρίτη: Η 20χρονη αθλήτρια, που μίλησε στην «Εφημερίδα των Συντακτών» πριν αναχωρήσει για το Ρίο, με τα δύο όπλα στα χέρια της στόχευσε στον... τελικό έχοντας επίδοση 387/400: 94/100 στην πρώτη προσπάθεια, 99/100 στη δεύτερη, 96/100 στην τρίτη και 98/100 στην τέταρτη και τελευταία. Από την πλευρά του, ο Παναγιώτης Γκιώνης στην επιτραπέζια αντισφαίριση, ξεπέρασε το εμπόδιο του Παντάσακ Τανβιριγιαβετσακούλ (Ταϊλάνδη). Ο Έλληνας αθλητής νίκησε με 11-7 (5λ), 11-2 (4λ), 11-5 (5λ), 11-6 (6λ) και τα ξημερώματα της Δευτέρας (8/8) στις 02.00 (ώρα Ελλάδας) θα αντιμετωπίσει τον Ιάπωνα Ζαν Μιζουτάνι. Στην κολύμβηση, ο Απόστολος Χρήστου δοκιμάζεται στα προκριματικά των 100 μ. ύπτιο. Οι ελληνικές συμμετοχές στη 2η ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων ολοκληρώνονται στις 23:30 με την προσπάθεια της Βασιλικής Μιλλούση στα προκριματικά (δοκός ισορροπίας) της ενόργανης γυμναστικής.

πηγή: efsyn.gr
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο