Εργασίες στα ΣΕΑ Πλατάνου στις 22-23/9

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν το επόμενο διήμερο (22-23/9/2016) στην Εγνατία Οδό, στο ύψος του ΣΕΑ Πλατάνου, λόγω εργασιών, χωρίς όμως να διακοπεί η κυκλοφορία, παρά μόνο η ΛΕΑ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με απόφαση του Διευθυντή της Δ.Α. Ημαθίας Γεώργιο Τουλίκα:

Αποβλέποντες στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού κατά τις εργασίες στο Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών – ΣΕΑ Πλατάνου που αφορούν την τοποθέτηση Συστημάτων Αναχαίτισης Οχημάτων, και στους δύο κλάδους κυκλοφορίας, στη θέση τοποθέτησης των πινακίδων με το εμπορικό σήμα της εταιρείας εμπορίας καυσίμων στις κάτωθι χιλιομετρικές θέσεις:

• Χ/θ 283,900 Α/Κ Κλειδίου – Α/Κ Νησελίου (αμέσως μετά την είσοδο προς το βόρειο ΣΕΑ Πλατάνου)

• Χ/θ 283,600 Α/Κ Νησελίου – Α/Κ Κλειδίου (αμέσως μετά την είσοδο προς το νότιο ΣΕΑ Πλατάνου)

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

Άρθρο 1ο

- Τον αποκλεισμό της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ), εφαρμόζοντας κάθε φορά την τυποποιημένη και εγκεκριμένη σήμανση για εργοτάξια μικρής διάρκειας επί αυτοκινητόδρομων (για περιορισμένο αριθμό ωρών και στο φως της ημέρας), σύμφωνα με την απόφαση ΔΜΕΟ/Ο/613, δημοσιευμένη στο ΦΕΚ 905/20-05/2011, σήμανση η οποία εγκρίθηκε προς εφαρμογή και από την Εγνατία Οδό Α.Ε. σύμφωνα με το (2) σχετικό. Ο ανωτέρω αποκλεισμός της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης δεν θα επηρεάσει τις λωρίδες κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου καθώς επίσης δεν θα επηρεάσει τις εκατέρωθεν εισόδους του ΣΕΑ Πλατάνου.

- Η ανωτέρω εγκεκριμένη σήμανση θα τοποθετείται και θα απομακρύνεται από τον ανάδοχο του έργου ΕΡΓΟΤΕΚ ΤΕΡΖΗΣ Α.Ε, με μέριμνα της Εγνατίας Οδού Α.Ε. Επιπλέον της στατικής σήμανσης θα εφαρμοστεί και δυναμική σήμανση μέσω των ηλεκτρονικών πινακίδων μεταβλητών μηνυμάτων (VMS) και των πινακίδων καθαρισμού λωρίδας κυκλοφορίας (LCS) των σηράγγων.

- Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από 08:00 έως 19:00 ώρα της 22 και 23/09/2016, εξαιρουμένων τυχόν ημέρας ή ημερών που υφίστανται επικίνδυνες για την ομαλή κυκλοφορία καιρικές συνθήκες.

- Σε καμία περίπτωση δεν θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων επί του αυτοκινητοδρόμου.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο