ex-Αιρετικά: Οι κολεγιές για να πάρουν τον... Δήμο Βέροιας και το "τσίρκο" που δημιουργούν

Μπορεί να έχουν 2,5 χρόνια μέχρι τις επόμενες Δημοτικές εκλογές, ωστόσο ήδη άρχισαν να διαφαίνονται κάποιες... κολεγιές, άλλες λογικές (όμοιος ομοίω αεί πελάζει) και άλλες απρόσμενες (χάνουμε πάσα ιδέα δηλαδή με κάποιους ανθρώπους).

Για παράδειγμα, πως μπορεί ένας γενικώς και συνεχώς γυρολόγος της πολιτικής (χωρίς καμία επιτυχία ποτέ), να συναγελάζεται με ένα φαιδρό πολιτικό πρόσωπο και ταυτόχρονα να "αβαντάρεται" από παλιό... "πολιτευάμενο", με πλούσια δράση; 

Φαίνεται πως μπρος στην διεκδίκηση της Δημαρχιακής καρέκλας, πολλοί είναι διατεθειμένοι να πέσουν πολύ χαμηλά, άλλοι πάλι να συνεχίσουν στο ίδιο χαμερπές επίπεδο και, άλλοι, να συνεχίσουν να παραμένουν... ανίκητοι (καθότι η βλακεία και οι... φέροντες αυτήν, είναι ανίκητοι!).

Κοντολογίς, μπορεί στις προηγούμενες εκλογές να είδαμε πολλούς συνδυασμούς να διεκδικούν την διοίκηση του Δήμου, αλλά - καθώς φαίνεται - την επόμενη φορά θα δούμε και κανονικό... τσίρκο να το κάνει, με κλόουν μέσα, ζογκλέρ (αυτούς με τις κωλοτούμπες) και... παλιάτσους! 

Βοήθειά μας.


ex-αιρετικά
Η στήλη του InVeria.gr που σπάσει τα... δόγματα
Με την υπογραφή του Νίκου Βουδούρη


(Εξώδικα, αγωγές, μηνύσεις, εκβιασμούς, εκφοβισμούς, απειλές ή, απλά, πολιτισμένες απαντήσεις, στο e-mail: inveriagr@gmail.com, με την αναγραφή στο θέμα "Για τη στήλη ex-Αιρετικά")

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο