Η τελετή θεμελίωσης του νέου σχολείου στα Γιοτζαλίκια Βέροιας 3 χρόνια πριν! (βίντεο)

Στις 20 Δεκεμβρίου 2013 πραγματοποιήθηκε η τελετή θεμελίωση του νέου σχολικού συγκροτήματος στην περιοχή Γιοτζαλίκια της Βέροιας και περίπου τρία χρόνια μετά, την περασμένη Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2016, ακούστηκε το πρώτο κουδούνι...

Μάλιστα, η λειτουργία του νέου σχολείου, που φιλοξενεί πλέον το 1ο Φιλίππειο Γυμνάσιο και το 2ο Γενικό Λύκειο Βέροιας, ήταν να γίνει από πέρσι, αλλά... ελέω capital controls (κατά τον επίσημο ισχυρισμό), το κουδούνι ακούστηκε με ένα χρόνο καθυστέρηση. 

Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο, η μελέτη του οποίου έγινε από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Βέροιας (για πρώτη φορά, όπως είχε πει τότε η πρώην Δήμαρχος Βέροιας Χαρούλα Ουσουλτζόγλου) και χρηματοδοτήθηκε από πόρους του ΕΣΠΑ (Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ 2007-2013»). Κόστισε δε, λίγο πάνω από 10 εκατ. ευρώ. Φορέας υλοποίησης του έργου ήταν ο Δήμος Βέροιας, το έργο εντάχθηκε στα έργα του ΕΣΠΑ, μέσω του Προγράμματος της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας, το 2012 και η υπογραφή της σχετικής σύμβασης έγινε στις 9/9/2013.

Δείτε τι είχε πει η πρώην Δήμαρχος Βέροιας μετά την τελετή θεμελίωσης, καθώς και ο Μητροπολίτης Βεροίας, ο οποίος τέλεσε τον αγιασμό:


Δείτε το ρεπορτάζ του InVeria.gr από την τελετή θεμελίωσης

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο