Πάνω από 12.500 άτομα χόρεψαν το μεγαλύτερο Ομάλ του κόσμου γύρω από τη ΔΕΘ

 Πάνω από 12.500 Πόντιοι και φιλοπόντιοι δημιούργησαν ένα μοναδικό προηγούμενο το βράδυ της Τρίτης στη συναυλία «Μαζί…με ψυχή!» με τους αδελφούς Κωνσταντίνο και Ματθαίο Τσαχουρίδη, κατά τη διάρκεια της 81ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ).

Ένωσαν τα χέρια τους επιχειρώντας να πραγματοποιήσουν τον μεγαλύτερο σε μήκος και αριθμό συμμετεχόντων χορό «Ομάλ» με σκοπό να γραφτεί στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες.

Οι συντονιστές που υπήρχαν σε 36 σημεία γύρω στις έντεκα παρά δέκα, άρχισαν να συγκεντρώνουν τον κόσμο και να δίνουν τις τελευταίες οδηγίες.
Χιλιάδες άνθρωποι, κάθε ηλικίας, από κάθε γωνιά της χώρας, ντυμένοι με τα μπλουζάκια των συλλόγων τους, μια και πολλοί σύλλογοι ήρθαν οργανωμένα στην πόλη της Θεσσαλονίκης με το "πάμε" του Κωνσταντίνου Τσαχουρίδη και για 20 ολόκληρα λεπτά στα βήματα του Ομάλ έβαλαν το δικό τους λιθαράκι για το μεγάλο στόχο.

Λίγο πριν τελειώσει ο απαραίτητος χρόνος που χρειαζόταν για να καταγραφεί η μεγάλη προσπάθεια ο Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης, ανακοίνωσε από το μικρόφωνο ότι η συμμετοχή ξεπέρασε τις 12.500!

Η γιορτή δεν είχε πλέον σταματημό. Η Κατηγορία Pontic Dance άνοιξε στο βιβλίο και όλοι θα περιμένουν σε λίγους μήνες να γράφει αυτό που επετεύχθη το βράδυ της Τρίτης!

Πηγή: epontos.blogspot.gr, του Θεόφιλου Κωτσίδη

Βίντεο από ζωντανή μετάδοση κατά τη διάρκεια της δράσης 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο