Συνάντηση Θεοχαρόπουλου με τη διοικούσα επιτροπή του ΦΙΛΙΠΠΟΥ μπάσκετ

Συνάντηση με μέλη της διοικούσας επιτροπής του τμήματος μπάσκετ του ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ Βέροιας, είχε  το μεσημέρι του Σαββάτου 10 Σεπτεμβρίου 2016 ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θανάσης Θεοχαρόπουλος

Ο κ. Θεοχαρόπουλος εξέφρασε την στήριξη του προς την ομάδα, ζητώντας παράλληλα να πληροφορηθεί για τυχόν προβλήματα και δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

Tα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του τμήματος μπάσκετ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ, αφού ευχαρίστησαν τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ για το ενδιαφέρον του, αναφέρθηκαν σε μια σειρά ζητημάτων που τους απασχολούν, όπως οι αγωνιστικοί χώροι, τα οικονομικά δεδομένα κ.α. Μετά από μια ουσιαστική συζήτηση, ο κ. Θεοχαρόπουλος δεσμεύτηκε πως θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για τα διάφορα χρόνια θέματα που αντιμετωπίζει η ομάδα.

Τέλος, ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του τμήματος του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Βέροιας Ηλίας Λαζός πρόσφερε  στον Θανάση Θεοχαρόπουλο ένα VIP εισιτήριο διαρκείας για τους εντός έδρας αγώνες του ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ενώ ο κ. Θεοχαρόπουλος, ευχήθηκε κουράγιο και δύναμη στην προσπάθεια να κρατηθεί το μπάσκετ ζωντανό στην περιοχή και τα νέα παιδιά να βρίσκουν διέξοδο σε υγιείς δραστηριότητες, όπως ο αθλητισμός.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο