Στον Κ. Καλαϊτζίδη το "φορτίο" όλης της σοβαρής δουλειάς

Παρών σε κάθε προσπάθεια διεθνούς προβολής της  Ημαθίας και των παραγωγικών - εξαγωγικών της φορέων προσπαθεί να είναι ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καλαϊτζίδης, επιτελώντας σημαντικό ρόλο ως επικεφαλής της Π.Ε. Ημαθίας.

Επίσης, παρατηρούμε ότι οι δημόσιες εμφανίσεις του σε διάφορα κοινωνικό-πολιτιστικά γεγονότα έχουν περιοριστεί (αυτά που είναι για το "φαίνεσθαι" και μόνο, δηλαδή), ενώ οι ουσιαστικές δράσεις συνεχίζουν και επαυξάνονται! 

Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε δε, πως είναι αυτός που κρατάει ζωντανή την εικόνα της Π.Ε. Ημαθίας, γιατί - κατά τ' άλλα - δεν υπάρχει καμία σοβαρή εκπροσώπηση, με μόνη εξαίρεση αυτή του Περιφερειακού Συμβούλου Δημήτρη Μούρνου, που αποτελεί και την "ήρεμη δύναμη" της εκπροσώπησης της Ημαθίας στο περιφερειακό συμβούλιο, ως αντιπολίτευση.

Στη φωτογραφία, ο Κώστας Καλαϊτζίδης στο περίπτερο του ΑΣΕΠΟΠ Νάουσας, στην World Food 2016 στη Μόσχα, με τον Αντώνη Πασχούλα και τον Βασίλη Μπουγά, πρόεδρο και διευθυντή του συνεταιρισμού.

"Μια εξαιρετική έκθεση με δυο ημαθιώτικες συμμετοχές, του ΑΣΕΠΟΠ Νάουσας και του VAENI που κοσμούν το συνεταιριστικό μας κίνημα", όπως αναφέρει ο Αντιπεριφερειάρχης σε σχετική του δήλωση.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο