Εφαρμογή «Virtual City Market» στο Δ. Βέροιας

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δήμου Βέροιας με την ομάδα URENIO, που εκπροσωπείται από τον καθηγητή του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ. κ. Νικόλαο Κομνηνό, διοργανώνεται ενημερωτική συνάντηση για την παρουσίαση της εφαρμογής «Virtual City Market – Ψηφιακό Εμπορικό Κέντρο», η οποία θα πραγματοποιηθεί, τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 5:00 μ.μ., στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Ημαθίας.

Το Ψηφιακό Εμπορικό Κέντρο είναι μια εφαρμογή που –από τη μία πλευρά– προσφέρει την ικανότητα σε κάθε επιχείρηση που βρίσκεται στην πόλη να δημιουργήσει το δικό της εικονικό κατάστημα και –από την άλλη– επιτρέπει στους πελάτες να έχουν πρόσβαση σε ένα μεγάλο εύρος επιχειρήσεων χρησιμοποιώντας ένα κοινό διαδικτυακό τόπο. Στην πιο απλή της μορφή η υπηρεσία προσφέρει μια λίστα των υφιστάμενων καταστημάτων που βρίσκονται στην πόλη (και τη θέση τους στο χάρτη) καθώς επίσης και τις προσφορές τους. 

Επιπλέον, το Ψηφιακό Εμπορικό Κέντρο ενισχύει την ανάπτυξη συνεργατικών σχημάτων μεταξύ των επιχειρήσεων δίνοντας την ευκαιρία να δημιουργηθούν ανοιχτά εμπορικά κέντρα μέσα από την οργάνωση των καταστημάτων σε περιοχές ή δρόμους.

Η εφαρμογή πρόκειται να προσφέρεται δωρεάν στο Δήμο Βέροιας για τρία –κατ’ αρχή- χρόνια και όσες επιχειρήσεις ενδιαφέρονται για τη δράση μπορούν ελεύθερα να συμμετέχουν στη συνάντηση όπου θα παρουσιαστεί η εφαρμογή. 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο