ex-Αιρετικά: "Μπραβιλίκια" και "βαρύμαγκες" όξω από το Δημοτικό Συμβούλιο


Να ξεκαθαρίσουμε κάτι και να τελειώνουμε μια και καλή με το θέμα. "Τραμπούκους" και "μπραβιλίκια" μπορεί το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας να είχε ζήσει στο παρελθόν, αλλά σήμερα δεν υπάρχει περίπτωση να τα αφήσουμε να συνεχιστούν.

Οι "μάγκες" και τα "βαριά πεπόνια" μπορούν να πουλούν όση μαγκιά θέλουν, αλλά όχι δημόσια και μάλιστα μέσα σε συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου. Δεν μπορεί ένας "βαρύμαγκας" που έτυχε και βγήκε δημοτικός σύμβουλος (και μπράβο του) να απειλεί με εκφράσεις του τύπου "έρχεται η ώρα σου". Κανέναν! 

O "βαρύμαγκας" δημοτικός σύμβουλος που συνηθίζει να καταφέρεται προσβλητικά, πολλές φορές, προς όποιον διαφωνεί  (μόνο την Δευτέρα, απείλησε δημοσιογράφο για την... ώρα του που έρχεται, από τον Αντώνη Μαρκούλη ζήτησε να μάθει τι... πίνει κ.α.), οφείλει να... ηρεμήσει άμεσα. Τέτοιες συμπεριφορές είναι ντροπιαστικές. Για την δημοτική του ομάδα, τον ίδιο τον Δήμο, την Δημοκρατία και το - σε γενικές γραμμές - καλό επίπεδο (έστω σε ποιότητα και καλλιέργεια) των μελών του. 

Δύο χρόνια τώρα, το InVeria.gr κράτησε επιεική και καλοπροαίρετη στάση. Μάλλον όμως... παραγνωριστήκαμε. Να ξέρετε πως δεν χαριστήκαμε και δεν θα χαριστούμε σε κανέναν. 

Αυτά. Προς το παρόν.


ex-αιρετικά
Η στήλη του InVeria.gr που σπάσει τα... δόγματα
Με την υπογραφή του Νίκου Βουδούρη


(Εξώδικα, αγωγές, μηνύσεις, εκβιασμούς, εκφοβισμούς, απειλές ή, απλά, πολιτισμένες απαντήσεις, στο e-mail: inveriagr@gmail.com, με την αναγραφή στο θέμα "Για τη στήλη ex-Αιρετικά")


Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο