Η... προληπτική ανακοίνωση Βοργιαζίδη για την εξέδρα και οι "αγανακτισμένοι" που ψάχνει ο Καραπαναγιωτίδης

Μια ανακοίνωση για... προληπτικούς λόγους έκανε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας ο Δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης, αναφορικά με το μέγεθος της εξέδρας των επισήμων που στήνεται μπροστά από το Δημαρχείο.

Όπως είπε ο Δήμαρχος, "για να προλάβει δημοσιεύματα και σχόλια", η εξέδρα στήνεται με σκοπό να φιλοξενήσει - πέρα από τους τοπικούς εκπροσώπους των τοπικών αρχών - αντιπροσωπείες από αδελφοποιημένους Δήμους με τη Βέροια.

Μάλιστα, σχολιάζοντας την αναφορά ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Κώστας Καραπαναγιωτίδης, ανέφερε ότι καλώς στήνεται η εξέδρα, σχολιάζοντας σκωπτικά τις εποχές που κάποιοι "αγανακτισμένοι" κατέβαζαν τους επισήμους από την εξέδρα, ενώ τώρα, "επειδή είναι μάλλον όλα καλά" όπως είπε, δεν κουνιέται φύλλο...

"Έγιναν κυβέρνηση τώρα", ακούστηκε να λέει μια φωνή από το βάθος, ενώ μια άλλη πιο... εγκάθετη ακούστηκε να λέει "θα είναι σε κάποια δημόσια επιχείρηση ή θέση συμβούλου διορισμένοι και δεν προλαβαίνουν". Κακίες. 

ΥΓ: Για την... ταχύτητα του "έργου" και την ανευθυνότητα κάποιων υπαλλήλων που το άφησαν να... χάσκει το πρώτο βράδυ, δεν έγινε κανένα σχόλιο... Φανταζόμαστε όμως ότι ακούστηκε ο... εξάψαλμος!

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο