Ηχηρή παίρητηση Στ. Γεωργιάδη από την παράταξη Κουτσογιάννη στο Δ. Νάουσας

Την ανεξαρτητοποίησή του από την διοικούσα παράταξη του Δήμου Νάουσας "Κοινός Τόπος", του Δημάρχου Νάουσας Νίκου Κουτσογιάννη, ανακοίνωσε ο δραστήριος Σύμβουλος της Τοπικής Κοινότητας Χαρίεσσας, Σταύρος Γεωργιάδης

Ο κ. Γεωργιάδης, προς την επιστολή του προς τον Δήμαρχο και επικεφαλής της παράταξής του, αναφέρει:

κ. Δήμαρχε

Αφού σας ευχαριστήσω για την τιμή και εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπο μου και με συμπεριλάβατε στο ψηφοδέλτιο του Κοινού Τόπου, κάτι το οποίο οι συνδημότες μας το επιβράβευσαν και μέσα από πλήθος δυσκολιών με ανέδειξαν σύμβουλο της Τοπικής Κοινότητας Χαρίεσσας, θα ήθελα να σας ζητήσω να κάνετε αποδεκτή την παραίτηση μου από την ομάδα του Κοινού Τόπου.

 Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους της παράταξης για την βοήθεια και συνεργασία, στο μέτρο που αυτή ήταν δυνατόν να γίνει.

Από την θέση μου πλέον ως  Ανεξάρτητου Συμβούλου της Τοπικής Κοινότητας Χαρίεσσας θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για το καλό αυτού του τόπου, ανεξάρτητος πλέον από παρατάξεις και συνδυασμούς, από σκοπιμότητες και μικροπρέπειες.

Οι λόγοι οι οποίοι με οδηγούν να λάβω μία τέτοια απόφαση είναι η εκ διαμέτρου αντίθετες αντιλήψεις οι οποίες έχουμε για την λειτουργία της αυτοδιοίκηση. Όταν ξεκινήσαμε μαζί την προσπάθεια για να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα στο Δήμο μας, είχαμε άλλα όνειρα και σχέδια. Δυστυχώς, το όραμα με το οποίο εμπνεύσαμε τη μεγάλη πλειοψηφία των δημοτών μας, χάριν του οποίου μας εμπιστεύτηκαν, δεν βλέπω να γίνεται πράξη.

Αντιθέτως, σε πολλά ζητήματα, ακολουθείτε μια αναποτελεσματική πολιτική τακτική, την οποία καυτηριάζατε κατά το παρελθόν, κάτι που κατά τη γνώμη μου δεν είναι προς όφελος των συνδημοτών μας. Επιπλέον οι ενέργειές σας σε συγκεκριμένα θέματα κινούνται σε εκ διαμέτρου αντίθετη τροχιά σε σχέση με τις δεσμεύσεις μας, γεγονός που με οδηγεί στην απόφαση να μην σας ακολουθήσω σε αυτή.
  
Δηλώνω, ότι η κίνησή μου αυτή, δεν έχει σκοπό να βλάψει την παράταξη, αλλά να την αφυπνίσει και παράλληλα σας βγάζω από την δύσκολη θέση να με διαγράψετε από την δημοτική ομάδα κάτι το οποίο θέσατε ως απόφαση σας στην συνεδρίαση της ομάδας στις 18 Οκτ. 2016. Η παραίτηση μου από την ομάδα του Κοινού Τόπου, εκτιμώ ότι δικαιώνει την εμπιστοσύνη όλων όσων με τίμησαν και μου δίνει την απαραίτητη ελευθερία δράσεως που είναι απαραίτητη για την απρόσκοπτη και αποτελεσματική άσκηση των καθηκόντων μου.

Γεωργιάδης Σταύρος
Σύμβουλος Τ.Κ. Χαρίεσσας

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο