Να παραιτηθεί ή να ενεργοποιηθεί ο Καραπαναγιωτίδης στο Δ.Σ. Βέροιας;

Εδώ και πολύ καιρό υπάρχει μία διάχυτη "γκρίνια" στην παράταξη Καραπαναγιωτίδη στο Δημοτικό Συμβούλιο της Βέροιας, λόγω της συχνής απουσίας του επικεφαλής της από τις συνεδριάσεις του Σώματος, αλλά και λόγω της γενικότερης ανυπαρξίας, έστω και στοιχειώδους, διαδικασιών που παραπέμπουν σε... παράταξη.

Η βασική άποψη που ακούγεται από στελέχη που "έβαλαν πλάτη" στον προεκλογικό αγώνα του Κώστα Καραπαναγιωτίδη είναι ξεκάθαρη: Να παραιτηθεί!

Ωστόσο, υπάρχει και μια άλλη άποψη, που αναφέρει πως δεν πρέπει να παραιτηθεί ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, αλλά να υποχρεωθεί σε... ενεργοποίηση.

Από τις δύο παραπάνω απόψεις, η πρώτη φαντάζει πιο εφαρμόσιμη, ενώ η δεύτερη πιο παραγωγική, δεδομένου ότι δεν σημαίνει ότι αν παραιτηθεί ο κ. Καραπαναγιωτίδης θα αλλάξουν όλα ως δια μαγείας! 

Όπως και να έχει, ο έμπειρος πολιτικός πρέπει να αναλάβει δράση. Όχι τόσο για το καλό της παράταξής του (αυτό ας το σκεφτούν όσοι τους ενδιαφέρει), αλλά για το καλό του Δήμου, καθώς - αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς - υπάρχει σοβαρό πολιτικό θέμα με την ανυπαρξία συντονισμού στην μείζονα μειοψηφία και μεμονωμένες φωνές - που δεν αρκούν - στην ελάσσονα.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο