Ο Βεροιώτης Ηλίας Καραϊωσήφ 3η φορά Σπαρταθλητής και με προσωπικό ρεκόρ

Για τρίτη φορά Σπαρταθλητής ο δρομέας και Έφορος Αθλητισμού του Α.Σ. ΑμεΑ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ Βέροιας, Καραϊωσήφ Ηλίας, αφού κατάφερε και τερμάτισε σε έναν από τους πιο σκληρούς και επίπονους αγώνες υπεραπόστασης παγκοσμίως, το ιστορικό ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ σε 32 ώρες 12' και 44'', επίδοση που τον κατέταξε στην άκρως τιμητική 62η θέση της Γενικής Κατάταξης (9ος Έλληνας). 

Η επίδοση αυτή αποτελεί και προσωπική καλύτερη επίδοση του Ηλία, βελτιωμένη κατά 1 ώρα και 21΄ από 33ώρες 31' του 2013. 

Το 34ο ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ διεξήχθη το διήμερο 30/09-01/10 με αφετηρία το Ηρώδειο στην Αθήνα και τερματισμό στο άγαλμα του Βασιλιά Λεωνίδα στην Σπάρτη.
Ο Ηλίας απέδειξε ότι βρισκόταν σε πολύ καλή κατάσταση από την αρχή, κάτι που αποδείχτηκε και στη συνέχεια, όπου τα περάσματα του από τα Σημεία Ελέγχου (Check Points) ήταν πολύ κοντά στον προγραμματισμένο από το πλάνο του αγώνα χρόνο. Αρωγός στην προσπάθεια του δρομέα ήταν ο Συνόδός-Υποστηρικτής (Supporter) Καραϊωσήφ Αλέξανδρος, Καθ. Φ.Α. και η οικογένεια του Ηλία που ταξίδεψε μέχρι τη Σπάρτη για να του δώσει ψυχολογική βοήθεια στα τελευταία -ατελείωτα- 30χλμ της διαδρομής. 
  
 Η Διοίκηση του ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ συγχαίρει τον δρομέα και μέλος του Δ.Σ. Ηλία Καραϊωσήφ για τον άθλο του, καθώς και όλη την ομάδα υποστήριξης πριν και μετά τον αγώνα.

Περισσότερες φωτογραφίες: r4rehab.blogspot.gr

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο