Το ΕΠΑΛ & Ε.Κ. Αλεξάνδρειας "γιόρτασε" την 3η Πανελλήνια Ημέρα Αθλητισμού στο Κολυμβητήριο Αλεξάνδρειας

Την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016, στο πλαίσιο της 3ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, πραγματοποιήθηκαν αθλητικές εκδηλώσεις των μαθητών και των καθηγητών του ΕΠΑΛ & Ε.Κ. Αλεξάνδρειας στις Αθλητικές εγκαταστάσεις του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Αλεξάνδρειας με κεντρικό θεματικό άξονα "Νιώσε τη χαρά της άθλησης χωρίς το άγχος της νίκης και το φόβο της αποτυχίας: Αθλητισμός - Δικαίωμα για όλους".

Έτσι και έγινε! Όλοι ένιωσαν τη χαρά της άθλησης για λίγες ώρες. Ήταν σχεδόν καθολική η συμμετοχή των μαθητών και των καθηγητών στις αθλητικές δραστηριότητες που οργάνωσε με επιτυχία ο εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής κ. Στέλιος Στυλιανίδης.

Η πολύ μεγάλη επιτυχία της διοργάνωσης είναι φανερή από τα πολλά και μεγάλα χαμόγελα των μαθητών και των καθηγητών.

Τα αγωνίσματα που πραγματοποιήθηκαν ήταν: Ποδόσφαιρο 5x5, Καλαθοσφαίριση (μπάσκετ), Πετοσφαίριση (Βόλεϊ), Επιτραπέζια Αντισφαίριση (πινγκ πονγκ), Αντισφαίριση (Τένις) -Ρακέτες- Μπάντμιντον, Υπαίθρια Όργανα Γυμναστικής, βάδισμα,Χορός, Σχοινάκι κλπ, στα γήπεδα των Αθλητικών εγκαταστάσεων του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Αλεξάνδρειας.

Η ημέρα ξεκίνησε με την μετάβαση από το σχολικό συγκρότημα του ΕΠΑΛ & Ε.Κ. Αλεξάνδρειας τις Αθλητικές εγκαταστάσεις του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Αλεξάνδρειας με βάδην.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο