Το δεύτερο της παιδάκι θα έφερνε στον κόσμο η άτυχη έγκυος από τη Βέροια

Θλίψη σκόρπισε στη Βέροια η είδηση του θανάτου της 31χρονης Σ.Θ., που άφησε την τελευταία της πνοή τα ξημερώματα της Τετάρτης (12/10) στη Βέροια. 

Η γυναίκα τις πρώτες πρωινές ώρες ζήτησε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τη διακομιδή της στο νοσοκομείο Βέροιας.

Γύρω στις 04:00 π.μ., ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ δέχθηκε κλήση και παρέλαβε τη γυναίκα με έντονη δυσφορία. Η νεαρή μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Βέροιας. Πληροφορηθήκαμε ότι κατέληξε στο νοσοκομείο από ανακοπή καρδιάς” ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η διευθύντρια του ΕΚΑΒ Κεντρικής Μακεδονίας Χρυσή Ματσικούδη. “Η γυναίκα θα έφερνε στον κόσμο το τρίτο παιδάκι της,”, είπε η κ. Ματσικούδη. (ΣΗΜ InVeria.gr: Το δεύτερο και όχι το τρίτο παιδί θα έφερνε στον κόσμο η γυναίκα).

Στις 06:00 το πρωί η αστυνομία ενημερώθηκε από τo νοσοκομείο ότι η 31 ετών γυναίκα απεβίωσε, ενώ έρευνα για την υπόθεση διεξάγει το Α.Τ. Βέροιας.

Ύστερα από τη σχετική παραγγελία για τη διενέργεια νεκροψίας, νεκροτομής, και τοξικολογικών εξετάσεων, η σορός της άτυχης γυναίκας μεταφέρεται στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Θεσσαλονίκης ενώ είναι πολύ πιθανό να παραστεί στη διαδικασία τεχνικός σύμβουλος, που έχει ορίσει η οικογένεια της άτυχης γυναίκας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ InVeria.gr:  Τα παραπάνω είναι όσα λέγονται από την πλευρά του ΕΚΑΒ και οι πρώτες πληροφορίες ήρθαν από το νοσοκομείο. Ωστόσο, δεν σημαίνει ότι είναι ακριβώς έτσι και πρέπει να περιμένουμε την ιατροδικαστική έκθεση για τα περαιτέρω. 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο