Στην Ημαθία περιόδευσε ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Στ. Ξεκαλάκης

Την Ημαθία επισκέφτηκε την Τετάρτη (2/11) ο Γραμματέας της ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ Στέφανος Ξεκαλάκης, όπου πραγματοποίησε μια σειρά συναντήσεων, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου και μίλησε σε πολυπληθή ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση στην "Ελιά".

Πιο συγκεκριμένα, ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, συνοδευόμενος από τον Γραμματέα της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και άλλα στελέχη του Κινήματος, επισκέφθηκε το Δημαρχείο Αλεξάνδρειας, την Συνεταιριστική Μονάδα Βαένι, το Επιμελητήριο Ημαθίας, ενώ είχε συνάντηση με τους Νέους Αγρότες, τον Αγροτικό Σύλλογο Βέροιας και τον Δήμαρχο Βέροιας. 
Η περιοδεία ολοκληρώθηκε με ομιλία σε ανοιχτή εκδήλωση στην αίθουσα του πολυχώρου "Ελιά", όπου, μετά την αρχική τοποθέτηση του Γραμματέα, πήραν το λόγο και τοποθετήθηκαν πολλά στελέχη του κόμματος με μακρά θητεία στο χώρο (η συζήτηση κράτησε περισσότερο από την αρχική τοποθέτηση), ενώ παραβρέθηκαν, πέρα από στελέχη του ΠΑΣΟΚ, στελέχη από την ΔΗΜΑΡ Ημαθίας και των Κινήσεων Πολιτών, που όλοι μαζί, συγκροτούν την Δημοκρατική Συμπαράταξη.
Την συνέντευξη Τύπου ο Στέφανος Ξεκαλάκης την παραχώρησε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, όπου στην αρχική του τοποθέτηση τόνισε ότι η προσπάθεια που γίνεται είναι να αποτλέσει το ΠΑΣΟΚ "ανάχωμα στη δεξιά παλινόρθωση". "Θέλουμε να διαμορφώσουμε μια προοδευτική πρόταση", υπογράμμισε, τονίζοντας με έμφαση ότι "η πολιτική δε διαμορφώνεται στους διαδρόμους, αλλά στους δρόμους".

Απαντώντας σε ερωτήσεις που έγιναν είπε ότι δεν υπάρχει πιθανότητα "ούτε μία στο εκατομμύριο να συνεργαστεί το ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Συμπαράταξη με αυτό το συνονθύλευμα ΠΑΑΣΟΚ-ΑΝΕΛ ή και μόνο το ΣΥΡΙΖΑ"

Για τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που προσχώρησαν στον ΣΥΡΙΖΑ ήταν επίσης ιδιαίτερα καυστικός καθώς τους χαρακτήρισε ως "συνονθύλευμα ιδεοληπτών και τυχοδιωκτών  που μεταπήδησαν στον ΣΥΡΙΖΑ για την καρέκλα", ενώ εξίσου οξύς ήταν για τον κ. Τσίπρα τον οποίο χαρακτήρισε "τυχοδιώκτη και λάτρη της καρέκλας"...
Κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι με τα ισοπεδωτικά συνθήματα δημιούργησε ένα "θολό πολιτικό φάσμα" μεταξύ των δημοκρατικών δυνάμεων και των ακροδεξιών. Όσο για τις πολιτικές εξελίξεις του πρόσφατου παρελθόντος είπε ότι ο Καραμανλής δραπέτευσε από την εξουσία "το ΠΑΣΟΚ πριν την ώρα του". Σε ότι αφορά τη συνεργασία ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, απάντησε με νόημα ότι "το δις εξαμαρτείν"...

Αναφορά έγινε και στο ζήτημα της αναοριοθέτησης όπου ο κ. Ασλάνογλου, ο οποίος προλόγισε τον κ. Ξεκαλάκη, είπε ότι η ερώτηση που κατέθεσε η βουλευτής Χαρά κεφαλίδου αποτελεί και την θέση του κόμματος.
Με πληροφορίες από Verianet.gr

 Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο