"ΠΑΟΚ αφού": Παρουσιάστηκε το βιβλίο του Χρ. Ζαμπούνη στη Βέροια

Παρουσιάστηκε το απόγευμα του Σαββάτου (10/12) το βιβλίο "ΠΑΟΚ αφού!" του γνωστού - εκ Βεροίας καταγόμενου - δημοσιογράφου Χρήστου Ζαμπούνη, στον κινηματογράφο ΣΤΑΡ.


Για το βιβλίο μίλησαν ο συγγραφέας Χρήστος Ζαμπούνης, ο πρόεδρος του συνδέσμου φίλων ΠΑΟΚ «Θύρα 4» Τάσος Καναράκης και ο πρόεδρος του συνδέσμου ΠΑΟΚ Βέροιας, Λευτέρης Λαζής, ενώ την εκδήλωση προλόγισε η Ιφιγένεια Βλαχογιάννη, ιδιοκτήτρια του «ΣΤΑΡ». Ο υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις, που είχε προαναγγελθεί ως ομιλητής της εκδήλωσης δεν παρέστη, καθώς την ίδια ώρα διεξαγόταν η τελική συζήτηση και επακαλούθησε η ψήφιση του κρατικού προϋπολιγισμού.


Στην εκδήλωση παρέστησαν, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο αντιδήμαρχος Γιώργος Σοφιανίδης, ο πολιτευτής της ΝΔ Τάσος Μπαρτζώκας, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ημαθίας Αλέξανδρος Καλαϊτζίδης, ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του Φιλίππου Βέροιας Ηλίας Λαζός, η περιφερειακή σύμβουλος Νίκη Καρατζιούλα, ο πρόεδρος των Αστικών Βέροιας και... γνωστός ΠΑΟΚτσής Παύλος Παυλίδης και πολλοί άλλοι ΠΑΟΚτσήδες και μη.

Φωτογραφίες: veriotis.gr και Ιφιγένεια Βλαχογιάννη

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο