Η κατάσταση σε δρόμους της Βέροιας μέσα από τον φακό του InVeria.gr

Σε αρκετά ικανοποιητικό βαθμό είναι ανοιχτοί οι κεντρικοί δρόμοι της Βέροιας, μετά την έντονη χιονόπτωση που έπεσε το πρωί της Τετάρτης (11/1) σε όλο τον Δήμο Βέροιας. 

Το μεσημέρι της Τετάρτης (11/1) το InVeria.gr φόρεσε... αλυσίδες (που το μετάνοιωσε) και έκανε βόλτα σε θεωρητικά δύσκολα κομμάτια της Βέροιας, όπου διαπιστώθηκε πως οι δρόμοι είναι προσπελάσιμοι σε μεγάλο βαθμό. 


Ειδικότερα, διασχίσαμε την οδό Μάρκου Μπότσαρη, προς την Καλλιθέα και, μέσω της πλατείας Καπετανίδη, φτάσαμε στην Βίλα Βικέλα. Μέχρι εδώ, οι αλυσίδες ήταν αχρείαστες. Κατεβαίνοντας προς το νέο σχολείο στα Γιοτζαλίκια, επίσης κανένα θέμα. Μπροστά από το σχολείο φαινόταν ότι ο δρόμος ήταν απάτητος, αλλά δεν είχε και μεγάλη σημασία, ενώ η μεγάλη ανηφόρα από τα "Παπάκια" προς Βικέλα ήταν πεντακάθαρη. 


Κατεβήκαμε από τις "Φλαμουριές" προς τα Στρατόπεδα, από εκεί στην πλατεία Ωρολογίου και καταλήξαμε στους Λαδομύλους. Κανένα σημείο δεν είχε θέμα, παρά μόνο κάποια στενά. Ωστόσο, προς έκπληξή μας διαπιστώσαμε πως το κέντρο της Βέροιας είχε μεγαλύτερο θέμα. Μη κεντρικές, αλλά σίγουρα πολυσύχναστες οδοί είχαν χιόνι και χωρίς καλά ελαστικά η διέλευση είναι δύσκολη. Πέρα από την Μητροπόλεως και την Βενιζέλου, τα στενά του κέντρου θέλουν προσοχή. 


Στον Προμηθέα η κατάσταση είναι ελεγχόμενη, ενώ εκεί που δεν βγαίνεις με τίποτα στον... έξω κόσμο είναι η περιοχή του Εργοχωρίου, όπου δεν πέρασε... ψυχή. Ανάλογα προβλήματα στα στενά πάνω και κάτω από την Πιερίων και σε άλλο σημεία της πόλης.

Όπως καταλαβαίνετε, η... βόλτα κάλυψε ένα μικρό - πλην όμως θεωρούμε αντιπροσωπευτικό - κομμάτι της πόλης.

Αναγνωρίζουμε τον κόπο και την φιλότιμη προσπάθεια, αλλά ακόμα δεν έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Όμως, φανταστείτε, πως πέρα από την Βέροια, υπάρχουν και πολλά χωριά, εκ των οποίων πολλά είναι ορεινά!

Δείτε μερικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από την... χιονισμένη βόλτα στην κατάλευκη Βέροια:



Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο