Συμμετοχή του Α.Σ. "Εν Σώματι Υγιεί" στο πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντιπτέρισης ΑμεΑ (Para-Badminton) 2017


ΔΤ: Διεξήχθη την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017, για πρώτη φορά στα χρονικά, Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντιπτέρισης ΑμεΑ (Para-Badminotn) σε μια προσπάθεια ανάπτυξης του αθλήματος και προσπάθειας σύστασης Εθνικής Ομάδας, ενόψει της ΠαραΟλυμπιάδας του Τόκυο 2020. 

Την ευθύνη της διοργάνωσης είχε η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία ΑμεΑ με την αρωγή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων Σωματείων Αντιπτέρισης (Ε.Ο.Φ.Σ.Α.). Στη διοργάνωση συμμετείχαν συνολικά 7 αθλητές και αθλήτριες από τα σωματεία Ηρόδικος Κομοτηνής, Ήφαιστος Πάτρας και Εν Σώματι Υγιεί Βέροιας. 

Οι αθλητές/τριες αφού πέρασαν από επίσημο Classification, αγωνίστηκαν σε ατομικά και διπλά ανάλογα με την κλάση τους και άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις. 

Όσον αφορά τον αθλητή μας, Θωμά-Αριστοτέλη Καραγιάννη, ταξινομήθηκε στην κλαση 3 (SL3: Αθλητές με αναπηρία και στα δύο κάτω άκρα αλλά αγωνίζονται όρθιοι), αλλά λόγω της μικρής συμμετοχής, ήταν ο μοναδικός αθλητής σε αυτή την κατηγορία και έτσι αγωνίστηκε εκτός συναγωνισμού με τις αθλήτριες της κατηγορίας SU5 (αναπηρία μόνο στα άνω άκρα) με απολογισμό 1 νίκη και 1 ήττα. 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του:

Καραγιάννης (Εν Σώματι Υγιεί) - Μπατσαλιά Μαριάννα (Ηρόδικος) = 2-0 (21-16 / 21-15)
Καραγιάννης (Εν Σώματι Υγιεί) - Γκουλή (Ηρόδικος) = 1-2 (21-12 / 16-21 / 25-27)

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ:

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο