Επιτήδειος ξεγέλασε δύο Ναουσαίες μέσω διαδικτύου


Δικογραφία σε βάρος 39χρονου σχηματίσθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Νάουσας, καθώς οτο εν λόγω άτομο εξαπάτησε 2 γυναίκες, αποσπώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 270 ευρώ, για υποτιθέμενη αγορά ηλεκτρονικών ειδών, μέσω αγγελίας που ανάρτησε στο διαδίκτυο.

Με αφορμή τα παραπάνω, πρέπει να τονιστεί για ακόμη μία φορά πως ποτέ δεν καταθέτουμε προκαταβολικά χρήματα για αγορές μέσω του διαδικτύου, ειδικά αν δεν πρόκειται για ηλεκτρονικά καταστήματα, αλλά ιδιώτες! Πάντα η επιλογή πρέπει είναι με αντικαταβολή και αυτό αφού βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει το προϊόν που επιθυμείτε. Επιπλέον, επειδή οι καιροί είναι πονηροί, να ζητάτε πάντα σταθερό τηλέφωνο ή άλλα στοιχεία των ατόμων που σας στέλνουν προϊόντα, ώστε να μπορείτε να τους εντοπίσετε σε περίπτωση απάτης. 

Όπως και να έχει, το πιο ασφαλές είναι να αποφεύγετε αγορές από ιδιώτες. Αν το κάνετε όμως, πρέπει να έχετε ελέγξει το προϊόν που θέλετε, οπότε προτιμήστε την προσωπική ανταλλαγή (διασφαλίζοντας πάντα την ατομική σας ασφάλεια, άρα δεν συναντιέστε σε απόμερα σημεία και ποτέ μόνοι!).

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο