Μπάσκετ: Νίνο Κανελλίδης και Στέφανος Γιάγκος στον ΦΙΛΙΠΠΟ


Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον βεροιώτη αθλητή Νίνο Κανελλίδη

Ο Νίνο, ο οποίος κατά την περασμένη σαιζόν διετέλεσε προπονητής του εφηβικού τμήματος του συλλόγου, θα στελεχώσει το αντρικό τμήμα της ομάδας, αγωνιζόμενος στην θέση του small forward.

Ο εν λόγω αθλητής είναι γέννημα θρέμμα της πόλης μας, έχει γεννηθεί στις 20/02/1987, έχει ύψος 1.90 και είναι απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής με ειδικότητα στο μπάσκετ.  Έχει κατά το παρελθόν αγωνιστεί στον ΓΑΣ Κομοτηνής (Β´ Εθνική), ΑΕ Κομοτηνής (Γ´ Εθνική), Μέγα Αλέξανδρο Κρύας Βρύσης και στον ΑΟΚ Βέροιας (Ά ΕΚΑΣΚΕΜ). 

Επίσης, με πάγια την βούλησή μας για επένδυση στο τοπικό στοιχείο και στα πλαίσια της στελέχωσης του ανδρικού τμήματος με νεαρούς, ελπιδοφόρους αθλητές της πόλης και του νομού εν γένει, στην ομάδα την ερχόμενη σαιζόν θα συνεχίσουν να αγωνίζονται και οι κάτωθι αθλητές : Τόκας Αλέξανδρος, 18 ετών, 1.80, point/shooting guard, Μόρας Ηλίας, 17 ετών, 2.02, center, Τσεσμετζίδης Δημήτρης, 15 ετών, 1.90, point guard. 

Τέλος, η ομάδα μας προχώρησε σε μία ακόμα επένδυση για το μέλλον, καθώς αποκτήθηκε και ο αθλητής Γιάγκος Στέφανος, ο οποίος αγωνιζόταν στην ομάδα του ΑΟΚ Βέροιας. Ο εν λόγω καλαθοσφαιριστής έχει γεννηθεί στις 14/05/2001 και με ύψος 1.80 θα στελεχώσει σε πρώτη φάση το εφηβικό τμήμα του συλλόγου μας.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο