Εκδρομή στη Σερβία διοργανώνει η ΕΛΠ Νάουσας - InVeria.gr - Ειδησεογραφικός Κόμβος Ημαθίας (Veria - Imathia News)

Εκδρομή στη Σερβία διοργανώνει η ΕΛΠ Νάουσας


Η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας διοργανώνει 4ήμερη εκδρομή στην Σερβία, από τη 1 έως τις 4 Σεπτεμβρίου, για τους φίλους, τα μέλη και τους μαθητές του συλλόγου. 

Οι συμμετέχοντες στην εκδρομή θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν και να περιηγηθούν στις πόλεις Νόβι Σαντ και Βελιγράδι, γνωρίζοντας έτσι από κοντά την ιστορία και τον πολιτισμό τους. Εκτός αυτών, το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου, θα παρουσιάσει χορούς από τον Πόντο στο εξωτερικό του Ναού του Αγίου Σάββα, του μεγαλύτερου ορθόδοξου εν λειτουργία Ναού στον κόσμο, με την παρουσία του Αγιωτάτου Πατριάρχη Σερβίας Ειρηναίου, αλλά και στο Βασιλικό Παλάτι στο Βελιγράδι, με την παρουσία του πριγκιπικού ζεύγους Αικατερίνης και Αλέξανδρου. 

Επίσης, στους παραπάνω θα γίνει και παρουσίαση της Εθνικής Βιβλιοθήκης Αργυρουπόλεως, αυτού του μοναδικού πλούτου που μετέφεραν οι προγονοί μας, στη Νάουσα. 

Η μεταφορά στην Σερβία, θα γίνει με πολυτελές υπερυψωμένο λεωφορείο, ενώ η αποστολή θα διαμείνει για τρία βράδια σε ξενοδοχείο 4 αστέρων, στο Βελιγράδι.

Πληροφορίες & δηλώσεις συμμετοχής: 6972020962 (Φανιάδης Φώτης, Πρόεδρος)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.