Με συναντήσεις στη Βέροια κλείνει ο κύκλος επαφών της «Δικηγορικής Αλληλεγγύης»


Με τις συναντήσεις  με συναδέλφους τους στη Βέροια ολοκληρώνουν τις επαφές τους, ενόψει  των αυριανών εκλογών στο Δικηγορικό Σύλλογο Βέροιας, ο υποψήφιος πρόεδρος Κώστας Μηνόπουλος και τα μέλη του συνδυασμού «Δικηγορική Αλληλεγγύη», Πρόδρομος Αβραμίδης, Λεωνίδας Ακριβόπουλος, Γεώργιος Βασιλείου, Στέργιος Καπράρας, Φωτεινή Κύρτσιου, Γεώργιος Ματσαρίδης, Γεώργιος Μπιλέκας, Αθανάσιος Ορταντζόγλου και Μαρία Τορορή.

Όπως αναφέρουν, ο στόχος του κ. Μηνόπουλου και της ομάδας του είναι η βελτίωση της διαχείρισης όλων των θεμάτων της τρέχουσας καθημερινότητας των δικηγόρων και της λειτουργίας του Δικηγορικού Συλλόγου, η αξιοποίηση στο έπακρο των  υφιστάμενων δυνατοτήτων των δικηγόρων και ο προσανατολισμός σε ρεαλιστικές και εφαρμόσιμες προτάσεις σε θεσμικό επίπεδο.

Με δημόσιες δηλώσεις και παρεμβάσεις τους, δεσμεύονται να εργαστούν προσηλωμένοι στο κοινό συμφέρον προκειμένου ο Δικηγορικός Σύλλογος και η συλλογική διαχείριση των θεμάτων που τον αφορούν να προσαρμοστεί στις αναγκαιότητες της εκπλήρωσης της δικαιοσύνης, της συναδελφικής αλληλεγγύης και να επαναπροσδιοριστεί η θέση και οι βάσεις των δικηγόρων στην νέα εποχή που διαμορφώνεται.   

Στην ομάδα επικρατεί αισιοδοξία πως τα αποτέλεσμα των εκλογών θα είναι θετικά... 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο