Έναρξη εγγραφών ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΩΝ ΘΕΡΙΝΩΝ τμημάτων των ΔΩΡΕΑΝ προγραμμάτων σπουδών στην Easy Education


Έναρξη Εγγραφών ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΩΝ ΘΕΡΙΝΩΝ τμημάτων των ΔΩΡΕΑΝ προγραμμάτων σπουδών  Πληροφορικής (office2016), Αγγλικών, Λογιστικής, Γραφιστικής, GIS και AUTOCAD.
Προγράμματα ΔΩΡΕΑΝ κατάρτισης ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, ΑΓΓΛΙΚΩΝ και Εξειδικευμένων Προγραμμάτων για την απόκτηση επίσημου πιστοποιητικού, αναγνωρισμένο από το Ελληνικό Δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα. Το κέντρο Δια Βίου Μάθησης Easy Education διοργανώνει τα παρακάτω Δωρεάν προγράμματα σπουδών:

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ
Επιπέδου standard:
Standard diploma (αρχάριοι χρήστες): windows, word, excel, internet. Διάρκεια 50 ώρες (1,5 – 2 μήνες).
Full diploma (αρχάριοι χρήστες): windows, word, excel, internet, power point, access. Διάρκεια 90 ώρες (3,5 – 4 μήνες).

Επιπέδου proficiency:
Standard diploma (έμπειροι χρήστες): word, excel, internet. Διάρκεια 50 ώρες (1,5 – 2 μήνες).
Full diploma (έμπειροι χρήστες): word, excel, internet, power point, access. Διάρκεια 90 ώρες (3,5 – 4 μήνες).

ΑΓΓΛΙΚΑ

Β1, pre lower (αρχαρίων)          B2, lower         C1, advanced            C2, Proficiency

ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ
Η Easy Education δημιουργεί ένα πρόγραμμα σπουδών της λογιστικής με σκοπό την εμπέδωση των αρχών της Γενικής Λογιστικής και την εκμάθηση σύνταξης των οικονομικών καταστάσεων των επιχειρήσεων ώστε να μπορεί ο υποψήφιος μαθητής να ανταπεξέλθει στο 90% των επιχειρήσεων. (Ειδικά με την συνδυαστική απόκτηση του proficiency πληροφορικής) Κατά την παρακολούθηση του προγράμματος σπουδών γίνετε ανάλυση και της εφαρμογής εμποροδιαχείρισης της softone. 

ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗ
Διδάσκονται συνδυαστικά τα προγράμματα: Adobe Illustrator,  CorelDraw και Adobe Photoshop. 
Τα παραπάνω δεν είναι καθημερινά προγράμματα σχεδίασης και γραφιστικής, είναι τα πιο δημοφιλή  προγράμματα παγκοσμίως για τη σχεδίαση και επεξεργασία διανυσματικών εικόνων, την σελιδοποίηση εντύπων και την επεξεργασία φωτογραφιών.

AUTOCAD
AUTOCAD 2D & AUTOCAD 3D
Το AutoCAD είναι το πιο διαδεδομένο πρόγραμμα CAD σε παγκόσμιο επίπεδο. Βασική επιδίωξη είναι οι χρήστες να είναι σε θέση να δημιουργούν νέα σχέδια βασισμένα σε πρότυπα της επιλογής τους, να τα αποθηκεύουν και να τα ανοίγουν εκ των υστέρων για επεξεργασία. Να χειρίζονται την οργάνωση των σχεδίων τόσο ως προς τις στρώσεις, όσο και ως προς τα σχεδιαστικά βοηθήματα και στη συνέχεια να τα αποθηκεύουν ως πρότυπα. Κατόπιν να δημιουργούν απλά ή σύνθετα γεωμετρικά σχήματα είτε σχεδιάζοντάς τα εξ αρχής είτε παράγοντάς τας από ήδη υπάρχοντα αντικείμενα με επεξεργασία και αναπαραγωγή. Να διαγραμμίζουν κλειστές περιοχές και να τροποποιούν εκ των υστέρων τις διαγραμμίσεις. Να δημιουργούν στυλ γραφής κειμένου και να γράφουν κείμενα απλής σειράς και κείμενα παραγράφων. Να δημιουργούν στυλ διαστασιολόγησης και να διαστασιολογούν τα αντικείμενα του σχεδίου. Να εκτυπώνουν το σχέδιο στην εκτυπωτική συσκευή της επιλογής τους.

GIS
Ο GIS είναι ένα γεωγραφικό σύστημα πληροφοριών, το οποίο είναι το πλέον διαδεδομένο εργαλείο παγκοσμίως, που ως αντικείμενο έχει την σύνδεση γεωγραφικών και περιγραφικών στοιχείων σε ένα ενιαίο μοντέλο, με στόχο τη διαχείριση, ανάλυση και απεικόνιση αυτών, για την επίλυση προβλημάτων και λήψεις αποφάσεων.Απευθύνεται σε: Τα GIS συστήματα απευθύνονται σε χρήστες που δραστηριοποιούνται στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, στην τοπική αυτοδιοίκηση και στον ακαδημαϊκό χώρο. Μερικά από τα αντικείμενα που διαχειρίζονται είναι το κτηματολόγιο, η γεωργία, η διαχείριση φυσικών πόρων και η περιβαλλοντική αξιολόγηση, οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα δημόσια έργα και τηλεπικοινωνίες , οι πωλήσεις, οι μεταφορές, ο τουρισμός και πολλά άλλα. Τα GIS δημιουργούν ισχυρά θεμέλια για δράση και στο μέλλον θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι κάθε ανθρώπινης ενέργειας. Σκοπός μας είναι οι χρήστες να είναι σε θέση να χειρίζονται ένα σύνολο  εργαλείων ώστε να δημιουργούν και να επεξεργάζονται δεδομένα παντός προέλευσης και να τα εξάγουν σε θεματικούς χάρτες για την σωστή απεικόνιση της πληροφορίας.

Δικαιούχοι των προγραμμάτων :
Δημόσιοι Υπάλληλοι
Μέλη του Συλλόγου Πολυτέκνων Ν. Ημαθίας
Μέλη του Συλλόγου Τριτέκνων Ν. Ημαθίας
 Άνεργοι (με ενεργό δελτίο ανεργίας, ανεξαρτήτου ηλικίας)
Κάτοχοι Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων από 13 έως 30 ετών
Φοιτητές
Αγρότες
& τα μέλη των οικογενειών τους.

Στα δωρεάν προγράμματα σπουδών παρέχονται στους μαθητές μας:
1. ΔΩΡΕΑΝ δίδακτρα  για την παρακολούθηση των μαθημάτων
2. Οργανωμένα μαθήματα σε τμήμα από έμπειρους καθηγητές  
3. Δωρεάν συμμετοχή σε εξετάσεις προσομοίωσης
4. Εξάσκηση στο κέντρο οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας
5. (Δώδεκα) ώρες καθημερινή υποστήριξη εκτός μαθημάτων από τους καθηγητές, τη γραμματεία & τη διοίκησηγια απορίες ή οτιδήποτε άλλο
6. Χρήση ειδιεκευμένης πλατφόρμας τηλεκατάρτισης στα πρότυπα μεγάλων πανεπιστημιακών ιδρυμάτων της Ελλάδας και του εξωτερικού για επιπρόσθετη υποστήριξη των μαθητών και στο σπίτι για όλα τα προγράμματα σπουδών.
7. Παρέχουμε τη δυνατότητα αξιοποίησης 5GB ΔΩΡΕΑΝ αποθήκευσης στον παγκόσμιο ιστό από τη Microsoft έτσι ώστε οι μαθητές μας να μπορούν να έχουν από οπουδήποτε πρόσβαση (κινητό, tablet, pc) σε όλα τους τα αρχεία οποιασδήποτε μορφής όπου κι αν βρίσκονται.

Στα δωρεάν προγράμματα σπουδών δεν περιλαμβάνονται τα παράβολα των εξετάσεων

 Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 πμ – 20:00 μμ.

 Εγγραφές από 07/05/2018
 Εγγραφές γίνονται δεκτές μόνο με τα αντίστοιχα δικαιολογητικά.
 Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.


 Υπ. Σπουδών: Μουρτζίλας Γ. Νικόλαος

 Πληροφορίες
 Βέροια: Εληάς 1 & Καπετάν Άγρα 6
  www.easy-education.gr
 Τηλ1: 2331070102, Τηλ2: 2331022004, Τηλ3: 2311110186

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο