Εκπαιδευτική και Προσκυνηματική Εκδρομή νέων της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους στα Βήματα του Αποστόλου Παύλου - InVeria.gr - Ειδησεογραφικός Κόμβος Ημαθίας (Veria - Imathia News)

Εκπαιδευτική και Προσκυνηματική Εκδρομή νέων της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους στα Βήματα του Αποστόλου ΠαύλουΤο Σάββατο 12 Μαΐου ομάδα νέων από την Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος πραγματοποίησαν εκπαιδευτική εκδρομή-προσκύνημα στα Βήματα του Αποστόλου Παύλου.

Συγκεκριμένα, συμμετείχαν 45 νέοι, απόφοιτοι λυκείου, φοιτητές και εργαζόμενοι, όλοι τους μέλη Συνάξεων Νέων που λειτουργούν σε Ενορίες της Κατερίνης.Της εκδρομής ηγήθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος, συνοδευόμενος από τον Αρχιμ. Διονύσιο Γκόλια, Υπεύθυνο του Γραφείου Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως και τον Διάκονο Κωνσταντίνο Κοσμά.

Η εκδρομή πραγματοποιήθηκε με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος. Το πρόγραμμα άρχισε από τη Βέροια, περιλαμβάνοντας προσκύνημα στο Βήμα του Αποστόλου Παύλου και ξενάγηση στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο. 

Τους νέους καλωσόρισε ο Αρχιμ. Ναθαναήλ Καραγέργος. 

Στη συνέχεια, προβλήθηκε ντοκιμαντέρ για τον Απόστολο Παύλο, με φροντίδα του Αρχιμ. Ναθαναήλ Καραγέργου.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.