Δόκιμος Αξιωματικός του Σ.Ξ. συνελήφθη στη Βέροια επειδή έκλεψε όπλο G3 στο Καστελόριζο


Μια περίεργη υπόθεση κλοπής στρατιωτικού τυφεκίου από Φυλάκιο στο Καστελόριζο, απασχολεί το Γενικό Επιτελείο Στρατού. Δράστης της κλοπής φέρεται να είναι ένας δόκιμος αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού.

Έλυσε το G3 και το πήρε μαζί του!
Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ένας 22χρονος δόκιμος αξιωματικός που υπηρετεί σε Φυλάκιο στο Καστελόριζο, κατάφερε να φύγει από την μονάδα του έχοντας προηγουμένως καταφέρει να κλέψει ένα πολεμικό τυφέκιο G3.

Ο δόκιμος αξιωματικός χρησιμοποίησε ένα καπέλο (τύπου τζόκεϊ), προκειμένου να «τυφλώσει» μια από τις κάμερες ασφαλείας. Το «κρέμασε» πάνω στην κάμερα κι έλυσε σε κομμάτια το G3, το οποίο έβαλε μέσα στον σάκο του.

Τον έπιασαν στη Βέροια
Ο φερόμενος ως δράστης έφυγε με ολιγοήμερη άδεια και κατάφερε να μπει στο πλοίο της γραμμής και να φτάσει στον προορισμό του, χωρίς να γίνει αντιληπτός.

Ωστόσο, μετά από έρευνα, άνδρες της Στρατονομίας τον συνέλαβαν στην Βέροια και ήδη τον έχουν μεταφέρει στο Καστελόριζο, όπου έχει μεταβεί και Εισαγγελέας. Άγνωστο παραμένει τι είχε σκοπό να κάνει ο δόκιμος έφεδρος αξιωματικός με το πολεμικό όπλο.

Πηγή: newsit.gr

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο