Εντυπωσιακή μεταφορά γεννήτριας/μετασχηματιστή 500 τόνων μέσω Βέροιας (βίντεο)


Ένα θέαμα ασυνήθιστο και ενδιαφέρον είχαν την ευκαιρία να δουν όσοι βρέθηκαν νωρίς το πρωί της Κυριακής (24/6) στη διαδρομή μεταξύ Σ.Σ. Βέροιας και δρόμου Ασωμάτων, καθώς έγινε η μεταφορά γεννήτρια 500 τόνων από ιταλική εταιρία για λογαριασμό της εταιρίας ΤΕΡΝΑ, με τελικό προορισμό την Πτολεμαΐδα.

Δύο αυτοκινούμενα οχήματα μετέφεραν τα ογκώδη και βαριά αντικείμενα, ενώ πολλά οχήματα και πεζοί τα συνόδευαν στην διαδρομή.

Δείτε βίντεο από την διαδρομή στην περιφερειακή οδό Βέροιας:Στην Ημαθία θα κινηθούν ακόμα δύο μέρες, καθώς η μεταφορά γίνεται αργά και με απόλυτη ασφάλεια. Στα όρια του Ν. Κοζάνης θα φτάσουν μέσω Καστανιάς και από εκεί, μετά από άλλες τόσες μέρες, θα φτάσουν στο εργοστάσιο της ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα.

Προς ενημέρωση των οδηγών, ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις καθ' όλη τη διάρκεια της διαδρομής, δηλαδή από την ανατολή του ηλίου μέχρι και έως 3 ώρες μετά θα παραμείνει κλειστή τόσο η περιφερειακή προς Κοζάνη (πάνω από το Νοσοκομείο) και η Παλιά Εθνική Οδός Βέροιας - Κοζάνης, μέχρι την Καστανιά.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο