Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στη ΒΕΡΓΙΝΑ την Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018


Συλλαλητήριο για την Μακεδονία  θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018, ώρα 19.30 (σημείωση: Με νεότερη απόφαση, το συλλαλητήριο θα γίνει τη Δευτέρα 9 Ιουλίου, την ίδια ώρα), στη Βεργίνα, όπως αποφασίστηκε από την πλειοψηφία των πολιτιστικών συλλόγων και Σωματείων της Ημαθίας.

Η σχετική απόφαση λήφθηκε σε διευρυμένη σύσκεψη εκπροσώπων των συλλόγων, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (25/6) στην έδρα του Π.Σ. "Ευστάθιος Χωραφάς", στην Πατρίδα, στην οποία συμμετείχαν πάνω από 30 εκπρόσωποι ή αντιπροσωπείες, από κάθε γωνιά της Ημαθίας. 

Το συντονισμό της συζήτησης είχε ο πρόεδρος του Συλλόγου της Πατρίδας Αντώνης Καγκελίδης, συνεπικουρούμενος από τον πρόεδρο της ΕΛΠ Νάουσας Φώτη Φανιάδη. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης αποφασίστηκε η ημερομηνία, 11 Ιουλίου, η ώρα, 7.30 το απόγευμα και, φυσικά, το μέρος, η Βεργίνα (το ακριβές σημείο θα εξεταστεί τις επόμενες μέρες). 

Παράλληλα, ορίστηκε 11μελής οργανωτική επιτροπή, με εκπροσώπηση και από τους 3 Δήμους της Ημαθίας, ενώ αποφασίστηκε η σύνταξη ψηφίσματος - επιστολής προς τους τοπικούς βουλευτές, όπου θα τους καλούν να μην προσυπογράψουν στο "ξεπούλημα της Μακεδονίας". 

Η Επιτροπή θα προτείνει επίσης ποιος ή ποιοι θα μιλήσουν στο συλλαλητήριο, ώστε οι Σύλλογοι να εγκρίνουν τα πρόσωπα, ενώ θα γίνουν οι επαφές με άλλους φορείς και θεσμούς, όπως τη Μητρόπολη, τους Δήμους, την Περιφέρεια κλπ. 






Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο