Ακόμα οι... φυσικές ανάγκες μπορούν να επηρεάσουν τη λήψη αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας!


Πυρ και μανία ήταν ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας - Περιβάλλοντος Βασίλης Παπαδόπουλος από την μη υπερψήφιση θέματος που αφορούσε παρεμβάσεις σε αλσύλλια, γεγονός που δείχνει πως η οριακή κατάσταση που έχει φτάσει η πλειοψηφία μπορεί να δημιουργεί προβλήματα. 

Επειδή το θέμα μπήκε ως έκτακτο, χρειάζονται 21 ψήφοι υπέρ της εισήγησης, ωστόσο, κατάφερε να συγκεντρώσει μόλις 19 ψήφους. 

Και μπορεί ο Βασίλης Παπαδόπουλος να τα έβαλε με δύο συναδέρφους του που ήταν παρόντες στο Δημαρχείο, αλλά τη στιγμή της ψηφοφορίας βρισκόταν εκτός των θέσεών τους, δεν καταφέρθηκε ωστόσο κατά άλλων συναδέλφων του που έχουν ρίξει.. μαύρη πέτρα πίσω τους. 

Μάλιστα, μετά το τέλος της συνεδρίασης, στο πεζοδρόμιο έξω από το Δημαρχείο, άδικα προσπαθούσε ο Δήμαρχος και άλλοι συνάδερφοί του να ηρεμήσουν τον δραστήριο, αλλά ταυτόχρονα πληθωρικό και οξύθυμο, αντιδήμαρχο Καθαριότητας. 

Έτσι οριακά που είναι τα πράγματα, με 21 δημοτικούς συμβούλους στο δυναμικό της πλειοψηφούσας παράταξης, έστω και με τις... πλάτες της αντιπολίτευσης πολλές φορές, ακόμα και η... φυσική ανάγκη μπορεί να καθορίσει την εξέλιξη σημαντικών θεμάτων στο Δημοτικό Συμβούλιο!

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο