26 Ιουλίου 2018

Ακόμα οι... φυσικές ανάγκες μπορούν να επηρεάσουν τη λήψη αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας!


Πυρ και μανία ήταν ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας - Περιβάλλοντος Βασίλης Παπαδόπουλος από την μη υπερψήφιση θέματος που αφορούσε παρεμβάσεις σε αλσύλλια, γεγονός που δείχνει πως η οριακή κατάσταση που έχει φτάσει η πλειοψηφία μπορεί να δημιουργεί προβλήματα. 

Επειδή το θέμα μπήκε ως έκτακτο, χρειάζονται 21 ψήφοι υπέρ της εισήγησης, ωστόσο, κατάφερε να συγκεντρώσει μόλις 19 ψήφους. 

Και μπορεί ο Βασίλης Παπαδόπουλος να τα έβαλε με δύο συναδέρφους του που ήταν παρόντες στο Δημαρχείο, αλλά τη στιγμή της ψηφοφορίας βρισκόταν εκτός των θέσεών τους, δεν καταφέρθηκε ωστόσο κατά άλλων συναδέλφων του που έχουν ρίξει.. μαύρη πέτρα πίσω τους. 

Μάλιστα, μετά το τέλος της συνεδρίασης, στο πεζοδρόμιο έξω από το Δημαρχείο, άδικα προσπαθούσε ο Δήμαρχος και άλλοι συνάδερφοί του να ηρεμήσουν τον δραστήριο, αλλά ταυτόχρονα πληθωρικό και οξύθυμο, αντιδήμαρχο Καθαριότητας. 

Έτσι οριακά που είναι τα πράγματα, με 21 δημοτικούς συμβούλους στο δυναμικό της πλειοψηφούσας παράταξης, έστω και με τις... πλάτες της αντιπολίτευσης πολλές φορές, ακόμα και η... φυσική ανάγκη μπορεί να καθορίσει την εξέλιξη σημαντικών θεμάτων στο Δημοτικό Συμβούλιο!

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Share:

Υποψήφιοι συνδυασμού "Δικαίωμα για Νέα Βέροια"


Απ. Νεστορόπουλος - Υπ. Περιφ. Σύμβουλος


Μυρτώ Μπέτζιου - Υπ. Δημ. Συμβ. Βέροιας


Χρ. Δαμιανίδης - Υπ. Δημ. Συμβ. Βέροιας


Η. Πρωτόγερος - Υπoψ. Δημ. Συμβ. Βέροιας


Π. Παπακανάκης - Υπ. Δημ. Συμβ. Βέροιας


Β. Ζούρας - Υπoψ. Δημ. Συμβ. Βέροιας


Κ. Γρηγοριάδης - Υπoψ. Δημ. Συμβ. ΒέροιαςΔιαφημιστείτε στο InVeria.grΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΒΕΡΟΙΑ

ΑΦΟΙ ΜΕΙΜΑΡΙΔΗTsiflidis SecurityΤΟΜΗ Φροντιστήριο Μ.Ε.στη ΒΕΡΟΙΑ


Easy Education

Φροντιστήριο ΕΝΑ στη Βέροια


Speedex Βέροια