Αναβάλλονται όλες οι πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Ημαθία λόγω του τριήμερου εθνικού πένθους


Ο ένας μετά τον άλλον οι πολιτιστικοί σύλλογοι της Ημαθίας που είχαν προγραμματίσει πολιτιστικές εκδηλώσεις τις αναβάλλουν, συμμετέχοντας στο τριήμερο εθνικό πένθος της χώρας.

Ενδεικτικά: 

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πατρίδας Ευστάθιος Χωραφάς ανακοινώνει ότι οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις της Ελένης Βιτάλης και της Πίτσας Παπαδοπούλου αναβάλλονται λόγω του τριήμερου Εθνικού Πένθους.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε νέες προγραμματισμένες ημερομηνίες:
- την Τετάρτη 08 Αυγούστου 2018 Πίτσα Παπαδοπούλου με Τα παιδιά της Πάτρας
και
- την Παρασκευή 10 Αυγούστου Ελένη Βιτάλη με τον Νίκο Ζιώγαλα

Όλα τα εισιτήρια ισχύουν κανονικά για την νέα ημερομηνία χωρίς να χρειάζεται καμία αλλαγή ενώ όσοι θέλουν μπορούν να επιστρέψουν τα εισιτήρια τους στα σημεία από όπου τα αγόρασαν.

***

Ο Μορφωτικός Αθλητικός Σύλλογος Βέροιας "Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ" συμπαραστεκόμενος στο τριήμερο εθνικό πένθος που ανακοινώθηκε λόγω των θυμάτων από την πυρκαγιά στην Αττική, ανακοινώνει την ματαίωση των εκδηλώσεων του "Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών 2018" στις 25-26 Ιουλίου 2018 στο αμφιθέατρο της Αγίας Παρασκευής.

Με νεώτερη ενημέρωση θα ανακοινωθεί η υλοποίηση ή η οριστική αναβολή τους.

Αντιλαμβανόμενος την κρίσιμη κατάσταση, ο ΜΑΣ Βέροιας ΚΑΛΛΙΘΕΑ προσφέρει 10 φιάλες αίματος από την Τράπεζα Αίματος που διατηρεί, για τις ανάγκες των πυρόπληκτων συνανθρώπων μας.

***

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Π.Σ. Βεργίνας "ΑΙΓΕΣ": Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των τραγικών γεγονότων των φονικών πυρκαγιών που έπληξαν τους συνανθρώπους και την χώρα μας, ο ετήσιος καλοκαιρινός χορός του Συλλόγου που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018 αναβάλλεται. 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο