Διακοπή ρεύματος και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή Σταδίου και Εργοχωρίου Βέροιας την Κυριακή (29/7)


Έργα της ΔΕΗ θα εκτελεστούν την Κυριακή 29 Ιουλίου στην οδό Σταδίου στη Βέροια και ως εκ τούτου θα σημειωθεί διακοπή ρεύματος στην περιοχή (οδός Σταδίου και Εργοχώρι) και θα ισχύσουν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. 

Όσον αφορά τη διακοπή ρεύματος, θα σημειωθεί ως εξής:

29/7/2018 8:00:00 πμ - 2:30:00 μμ: ΟΔΟΣ ΣΤΑΔΙΟΥ ΑΠΟ ΓΕΦΥΡΑ ΠΑΛΑΙΩΝ ΣΦΑΓΕΙΩΝ ΕΩΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΣΤΑΔΙΟΥ - ΛΑΖΟΧΩΡΙΟΥ & ΟΔΟΣ ΚΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ

29/7/2018 12:00:00 μμ - 2:30:00 μμ: ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΡΓΟΧΩΡΙΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ


Όσον αφορά τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σύμφωνα με σχετική απόφαση της Αστυνομίας, θα ισχύσουν τα εξής:


α. Απαγόρευση της κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης, όπου αυτή επιτρέπεται, στην παρ ́ ημίν οδό Σταδίου, από τη συμβολή της με την οδό Παυσανίου έως τη συμβολή της με την οδό Καλής Παναγιάς, για τις ώρες από 07:30 ́ έως και 11:00 ́ (1ο Στάδιο).
β. Απαγόρευση της κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης, όπου αυτή επιτρέπεται, στην παρ ́ ημίν οδό Σταδίου, από τη συμβολή της με την οδό Καλής Παναγιάς έως τη συμβολή της με την οδό Αριάδνης, για τις ώρες από 11:00 ́ έως και 15:30 ́ (2ο Στάδιο).
γ. Άρση του απαγορευτικού για είσοδο οχημάτων άνω των οχτώ (8) τόνων, στην παρ ́ ημίν οδό Σταδίου, από τη συμβολή της με την οδό Παυσανίου έως τη συμβολή της με την οδό Βενιζέλου, καθώς και σε κάθε οδό, όπου θα εκτρέπεται η κυκλοφορία των οχημάτων.

Κατά τη διάρκεια αποκλεισμού των τμημάτων της ανωτέρω οδού, η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από παρακείμενες οδούς, ως εξής:

- Κατά τη διάρκεια εφαρμογής του 1ου ΣΤΑΔΙΟΥ των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (07.30 ́-11.00 ́), τα οχήματα από και προς τη Νάουσα, θα κατευθύνονται μέσω των οδών Σταδίου - Φιλήμονος (γέφυρα Τριποτάμου) - 25ης Μαρτίου - Καλής Παναγιάς ή Αριάδνης (Λύκεια) και αντίστροφα. Επιπρόσθετα, στη συμβολή των οδών Σταδίου-Βενιζέλου-Φιλήμονος θα τοποθετηθεί, με μέριμνα του αναδόχου του έργου, σημαιοφόρος με φθορίζον ανακλαστικό γιλέκο, με σκοπό τη διευκόλυνση-ενημέρωση των οδηγών για την πορεία που θα ακολουθήσουν.

- Κατά τη διάρκεια εφαρμογής του 2ου ΣΤΑΔΙΟΥ των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (11.00 ́ –15.30 ́) τα οχήματα από και προς τη Νάουσα, θα κατευθύνονται μέσω των οδών Σταδίου - Καλής Παναγιάς - 25ης Μαρτίου - Αριάδνης (Λύκεια) και αντίστροφα.

Επιπρόσθετα, στη συμβολή των οδών Καλής Παναγιάς - 25ης Μαρτίου θα τοποθετηθεί, με μέριμνα του αναδόχου του έργου, επιπλέον σημαιοφόρος με φθορίζον ανακλαστικό γιλέκο, με σκοπό τη διευκόλυνση - ενημέρωση των οδηγών.

- Επιπλέον, με μέριμνα του αναδόχου του έργου, θα τοποθετηθεί σημαιοφόρος με φθορίζον ανακλαστικό γιλέκο, στην οδό Μελεάγρου στη συμβολή της με την οδό Σταδίου, για την ενημέρωση οδηγών από και προς το Λαζοχώρι.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο