Χαλάει ο καιρός από το Σαββατοκύριακο


Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι, σε συνέχεια του Έκτακτου Δελτίου Επιδείνωσης Καιρού (α.α. 21/2018) που εκδόθηκε την Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018 και εξακολουθεί να ισχύει, ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν και τις επόμενες ημέρες σε αρκετές περιοχές της χώρας και ενδέχεται να συνοδεύονται από χαλάζι και ισχυρούς ανέμους.

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:

1. Το Σάββατο 28 Ιουλίου 2018:
Πιθανόν κυρίως τις μεσημβρινές και πρώτες απογευματινές ώρες η Χαλκιδική, η Ανατολική Μακεδονία, η Θράκη και το Βόρειο Αιγαίο και πρόσκαιρα το απόγευμα η Ανατολική Στερεά.

2. Την Κυριακή 29 Ιουλίου 2018:  
Κατά διαστήματα μέχρι αργά το απόγευμα η Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, η Θράκη, το Βόρειο Αιγαίο και οι Σποράδες. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πιθανόν και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά και κυρίως η Στερεά και η Πελοπόννησος.

3. Τη Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018 και την Τρίτη 31 Ιουλίου 2018:
Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πιθανόν τα ηπειρωτικά και κυρίως η Μακεδονία, η Δυτική και Κεντρική Στερεά και η Πελοπόννησος.

Περισσότερες λεπτομέρειες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητούν στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού και την ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο