ex- Αιρετικά: Το παρασκήνιο πίσω από την διαδοχή Κ. Καραπαναγιωτίδη και η κόντρα Τσιαμήτρου - Πατσίκα για την ηγεσία της παράταξης


Στην σκιά της παραίτησης του Κώστα Καραπαναγιωτίδη από την θέση του Δημοτικού Συμβούλου Βέροιας και, κατά συνέπεια, τη θέση του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, πολλά είναι τα σενάρια που διακινούνται σχετικά με την επιλογή του προσώπου που θα αντικαταστήσει την "κεφαλή" της παράταξης.

Μάλιστα, φήμες αναφέρουν ότι μέχρι την τελική επιλογή του Αντώνη Καγκελίδη, υπήρξαν έντονες διεργασίες και διαμάχη, κυρίως μεταξύ του Νίκου Τσιαμήτρου και του Ζήση Χ. Πατσίκα

Άλλωστε, και οι δύο φαίνεται πως επιθυμούν να είναι υποψήφιοι Δήμαρχοι και η ανάληψη της ηγεσίας της παράταξης θα ήταν ένα πολύ καλό βήμα για τα σχέδιά τους.

Οι πληροφορίες του InVeria.gr αναφέρουν πως τα μέλη της δημοτικής ομάδας του Κ. Καραπαναγιωτίδη άφησαν τους δύο άντρες να τα βρουν μεταξύ τους και, αν συμφωνούσαν, θα στήριζαν τη συμφωνία τους. 

Εκ του αποτελέσματος φαίνεται ότι κάτι τέτοιο δεν έγινε και, ως σολομώντεια λύση, επιλέχθηκε ο έμπειρος Αντώνης Καγκελίδης, ο οποίος είναι άλλωστε ένας από τους πιο δραστήριος (αν όχι ο πιο δραστήριος) δημοτικός σύμβουλος της παράταξης, κρίνοντας από την παρουσία, αλλά κυρίως από τις παρεμβάσεις και τοποθετήσεις του στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Πάντως, μετά τις πρώτες εξελίξεις στην δημοτική ομάδα της μείζονος μειοψηφίας φαίνεται πως θα έχουμε και νέες εξελίξεις, καθώς ο Ζήσης Χ. Πατσίκας έχει καλέσει τα ΜΜΕ σε συνέντευξη Τύπου την ερχόμενη Παρασκευή. 

(Η φωτογραφία είναι από την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, στις 11 Ιουλίου 2018, όπου φαίνεται ξεκάθαρα η απογοητευτική εικόνα της μειοψηφίας, μείζονος και ελάσσονος. Στην φωτογραφία διακρίνονται οι - σχεδόν πάντα παρόντες - Αντώνης Καγκελίδης και Γιώργος Γουλτίδης, καθώς και ο Νίκος Τσιαμήτρος, ενώ παρών ήταν ο - επίσης σχεδόν πάντα παρών - Μιχάλης Σουμελίδης, στην θέση του προεδρείου, καθώς είναι αντιπρόεδρος του Σώματος)

ex-Αιρετικά (editorial)
Η στήλη του InVeria.gr που σπάει τα... δόγματα


Με την υπογραφή του Νίκου Βουδούρη

(Εξώδικα, αγωγές, μηνύσεις, εκβιασμούς, εκφοβισμούς, απειλές ή, απλά, πολιτισμένες απαντήσεις, στο e-mail: inveriagr@gmail.com, με την αναγραφή στο θέμα "Για τη στήλη ex-Αιρετικά")

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο