18 Ιουλίου 2018

Ο... ντόρος για το "Βλαχογιάννειο" και οι αντιδράσεις των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης της Ημαθίας


Μεγάλος "ντόρος" έχει γίνει, τοπικά και πανελλαδικά, σχετικά με το "Βλαχογιάννειο Μουσείο Βέροιας" και την ιδιωτική συλλογή που φιλοξενείται εκεί...

Οι περισσότεροι που τοποθετούνται δημόσια είναι αρνητικοί στην ύπαρξη ετικετών που χρησιμοποιούν όρους όπως "συμμορίτες" και "συμμοριτοπόλεμος", αλλά υπάρχουν και εκείνοι που δεν θεωρούν ότι υπάρχει κάτι το... μεμπτό. Μάλιστα, στο site της ΧΑ υπάρχει παραπομπή σε εθνικιστικό site που εκθειάζει την ύπαρξη του Μουσείου. 

Πέρα από τις αντιδράσεις ιδιωτών, λάβαμε και επιστολές διαμαρτυρίας από συνδικαλιστικές παρατάξεις εκπαιδευτικών (δείτε εδώ και εδώ), οι οποίες καλούν - μεταξύ άλλων - τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας να παρέμβουν. 

Όσον αφορά τις ενέργειες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, είναι πλέον γνωστές, καθώς ο ίδιος ο Προϊστάμενός της, κ. Διονύσης Διαμαντόπουλος, τόσο με ανάρτησή του στο fb, όσο και με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό, ενημέρωσε για όσα έπραξε, στο πλαίσιο του υπηρεσιακού του καθήκοντος. 

Από την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας ακόμη δεν έχει υπάρξει επίσημη ενημέρωση, ούτε έχει ληφθεί θέση, ούτε δόθηκε απάντηση στις αιτιάσεις των συνδικαλιστικών παρατάξεων εκπαιδευτικών που, σε τελική ανάλυση, ανήκουν στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Share:

Κ. Γρηγοριάδης - Υπoψ. Δημ. Συμβ. ΒέροιαςΜ. Τζαφερόπουλος - Υπoψ. Δημ. Συμβ. Βέροιας


ΚΕΑ ΒΕΡΟΙΑΣ


Πρακτορείο ΟΠΑΠ "ΤΟ ΓΟΥΡΙ"


ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΒΕΡΟΙΑ

"Λαϊκά & Αιρετικά" στον ΑΚΟΥ 99.6Διαφημιστείτε στο InVeria.grEasy Education

Tsiflidis SecurityΑΦΟΙ ΜΕΙΜΑΡΙΔΗΤΟΜΗ Φροντιστήριο Μ.Ε.στη ΒΕΡΟΙΑ


Φροντιστήριο ΕΝΑ στη Βέροια


Speedex Βέροια