Γιώργος Μαργαρίτης, Ελεάνα Παπαϊωάννου σε μια μοναδική συναυλία για τον Κοι.Σ.Π.Ε. "Δεσμός" στην Πατρίδα


Για τους σκοπούς και τις δράσεις για την ψυχική υγεία του Κοι.Σ.Π.Ε. Ημαθίας “Δεσμός”, πραγματοποιήθηκε συναυλία το βράδυ του Σαββάτου 25 Αυγούστου στο γήπεδο της Πατρίδας.

Ο Γιώργος Μαργαρίτης πλαισιωμένος από την προσωπική του ορχήστρα, παρουσίασε ένα μοναδικό αφιέρωμα στο λαϊκό τραγούδι, την επιμέλεια του οποίου είχε ο ίδιος και το κέφι κορυφώθηκε στα ύψη!

Με τις μεγάλες επιτυχίες της προσωπικής του διαδρομής, σε ένα έντονο, ψυχαγωγικό και αυθεντικό πρόγραμμα αλλά και με τραγούδια των κορυφαίων του ρεμπέτικου, ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής έκανε ένα μουσικό σεργιάνι σε όλα εκείνα τα τραγούδια που κατά καιρούς όλοι σιγοτραγουδάμε.

Μαζί του, εμφανίστηκε η εκπληκτική, προικισμένη με μια γνήσια λαϊκή φωνή Ελεάνα Παπαϊωάννου. Την εκδήλωση άνοιξε η εκρηκτική τραγουδίστρια ερμηνεύοντας δικές της γνωστές επιτυχίες και όχι μόνο.

Πριν την έναρξη της συναυλίας, χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος του Κοι.Σ.Π.Ε. Ημαθίας “Δεσμός”, Ηλίας Γραμματικόπουλος, ο οποίος ευχαρίστησε όλους τους παράγοντες για την διοργάνωση της συναυλίας.

Πηγή: Verianet.gr

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο