Βέροια: Αντιμέτωπες με αγέλη 10 σκύλων μητέρα και κοριτσάκι στην Ανοίξεως - Τις έσωσε ένας πυροσβέστης


Αγέλη  περίπου 10 σκύλων είδε μια γυναίκα με το μικρό της κοριτσάκι να έρχεται γαβγίζοντας κατά πάνω της, στην λεωφόρο Ανοίξεως, μεταξύ Εληάς και Αγ. Αναργύρων, στη Βέροια, λίγο πριν τις 10 το βράδυ της Πέμπτης (23/8/2018). 

Όπως αναφέρει στο InVeria.gr αυτόπτης μάρτυρας, η γυναίκα πήρε το κοριτσάκι αγκαλιά για να αποφύγει τα χειρότερο και προσπάθησε να ξεφύγει, ωστόσο οι σκύλοι απομακρύνθηκαν χάρη στην σωτήρια παρέμβαση ενός πυροσβέστη που περνούσε τυχαία με το ιδιωτικό του Ι.Χ. και κινούμενος κατά των σκύλων με κορναρίσματα τα έκανε να διαλυθούν.

Πρόκειται για ένα πολύ συχνό φαινόμενο, τόσο σε κεντρικά σημεία της Βέροιας, όσο και σε περιφερειακές γειτονιές της πόλης. Ειδικά στην περιοχή της Ανοίξεως, όπου εκατοντάδες κόσμου καθημερινά διέρχονται για βόλτα ή δουλειά, είναι μια εικόνα που δεν τιμά κανέναν και όσες δικαιολογίες και αν ειπωθούν από πλευράς του Δήμου ή άλλων φορέων, οι αγέλες παραμένουν εκεί για να μας θυμίζουν ότι αποτύχαμε ως κοινωνία, από τη μία να φροντίσουμε την ασφάλεια των ανθρώπων και από την άλλη την φυσιολογική ζωή των σκύλων.

(φώτο αρχείου)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Αυτο συμβαίνει δυστυχώς συνέχεια ο δήμος είναι απών φταίνε οι δήθεν φιλοζωοι της πολης..αφού αγαπάνε και τρελαίνονται με τα ζώα να τα πάρουν στα σπίτια τους μεσα.. πολλά κρούσματα τέτοια και οι υπεύθυνοι στην κοσμαρα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο