Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Βέροιας θα κατέβει ο Καλλίστρατος Γρηγοριάδης


Με δήλωση, που κοινοποίησε και στον τοπικό Τύπο, ο Καλλίστρατος Γρηγοργιάδης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές, με τον συνδυασμό του Δημάρχου Βέροιας. 

Σημειώνεται ότι ο κ. Γρηγοριάδης είναι Πολιτικός Επιστήμονας και στέλεχος Επικοινωνίας στον ιδιωτικό τομέα και συμμετέχει πρώτη φορά στα κοινά. 

Η δήλωση του Καλλίστρατου Γρηγοριάδη:  

Η εποχή μάς ζητά επιτακτικά να αναλάβουμε δράση και να εκφράσουμε την πολιτική μας σκέψη μέσα από το ενδιαφέρον για τον διπλανό μας. Η συμμετοχή μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση στοχεύει σε αυτό ακριβώς, να υπηρετήσω τους συμπολίτες μου με καλή δουλειά και γόνιμη συνεργασία, χωρίς ιδεοληπτικές αγκυλώσεις. Η  αποτελεσματικότητα, ο καθαρός και νηφάλιος λόγος του Δημάρχου Κώστα Βοργιαζίδη, αλλά βεβαίως, και η αποδεδειγμένη πρόθεσή του να συσπειρώνει άξιους δημότες χωρίς κομματικές εξαρτήσεις, με μοναδικό όραμα την αγαπημένη μας Βέροια, καθόρισαν την επιλογή μου να συμμετέχω στον συνδυασμό «ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΓΝΩΣΗ». Ζητώ τη στήριξή σας και ελπίζω να με τιμήσετε με την ψήφο σας”.  


ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Καλλίστρατος Γρηγοριάδης γεννήθηκε στις 4 Αυγούστου 1987. Γονείς του είναι ο Κυριάκος και η Μαρία. Αποφοίτησε από το τμήμα Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Επικοινωνία από το πανεπιστήμιο του Γκέτεμποργκ της Σουηδίας. Μιλά Αγγλικά και Σουηδικά. Κατά τη διάρκεια των φοιτητικών του χρόνων εκλέχθηκε Πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών του τμήματος Πολιτικών Επιστημών Α.Π.Θ. και συμμετείχε  σε κοινωνικές και οικολογικές δράσεις. Μετά την εκπλήρωση της στρατιωτικής του θητείας ξεκίνησε την επαγγελματική του διαδρομή κατά τη διάρκεια της οποίας έχει αναλάβει θέσεις ευθύνης σε νεοφυείς επιχειρήσεις και σε εταιρείες του ιδιωτικού τομέα. Από το 2017 εργάζεται ως Υπεύθυνος Επικοινωνίας στο οινοποιείο «Κτήμα Κυρ-Γιάννη». Είναι ειδικός στα ψηφιακά μέσα και τη διαδικτυακή επικοινωνία.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο