Ο σύλλογος Γονέων - Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Βέροιας για τις σχολικές μεταφορές


ΔΤ: Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Βέροιας ανακοινώνει ότι σχετικά με το πρόβλημα της μη μεταφοράς των Ναουσαίων Μαθητών στο Μουσικό Σχολείο Βέροιας, συνεδρίασε έκτακτα σήμερα το απόγευμα 18/09/18 το ΔΣ του συλλόγου για να βρει λύση στο πρόβλημα στην οποία συνεδρίαση ήταν παρόντες πολλοί γονείς, ιδίως οι ενδιαφερόμενοι από την περιοχή της Νάουσας και των περιχώρων της που έχουν πολύ σοβαρό πρόβλημα με την καθημερινή μεταφορά των παιδιών τους σε μεγάλη απόσταση, καθώς και ο διευθυντής του σχολείου κ. Γιάννης Γεωργουδάκης.

Στη συνεδρίαση αυτή αποφάσισε το ΔΣ να μην στραφεί προς το παρόν σε κινητοποιήσεις αλλά να εξαντλήσει όλες τις δυνάμεις του για να επιλυθεί το πρόβλημα μέσω συζητήσεων και ασκώντας πίεση στους εμπλεκόμενους φορείς.

Επίσης από αύριο προτείνει στους γονείς που μεταφέρουν οι ίδιοι τα παιδιά τους να καταθέσουν στο σχολείο δικαιολογητικά για αποζημίωση της χιλιομετρικής απόστασης όπως προβλέπει η Κοινή Υπουργική Απόφαση.

Επιπλέον ο Σύλλογος ζητάει συνάντηση με τον κ. Αντιπεριφερειάρχη (από την έναρξη της σχολικής χρονιάς) στην οποία θα παρίστανται όλοι όσοι αντιμετωπίζουν προβλήματα με τις μεταφορές αλλά εάν είναι δυνατόν και οι μεταφορείς για να λυθεί το ζήτημα το συντομότερο δυνατόν σε όλη την Ημαθία.

Περαιτέρω είναι απαραίτητο να γίνει επιπλέον ενημέρωση φορέων και ομοσπονδιών για συντονισμό των επόμενων δράσεων.

Η Πρόεδρος  
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΑΡΙΣΗ 

Ο Γραμματέας
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο