Το πρόγραμμα κίνησης του Μητροπολίτη Βεροίας από 20 έως 30 Σεπτεμβρίου 2018


Το πρόγραμμα κίνησης του Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος, από τις 20 έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2018 έχει ως εξής:

Την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου στις 6:30 μ.μ. θα παραστεί και θα ομιλήσει σε εκδήλωση για τον Άγιο Λουκά τον Ιατρό στην Τερπνή Σερρών στον Οίκο Ευγηρίας «ΑΛΚΜΗΝΗ».

Την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό στο καθολικό της Ιεράς Μονής Παναγίας Δοβρά Βεροίας, με την ευκαρία της πρώτης συνάξεως κατηχητών, κατηχητριών, κυκλαρχών και κυκλαρχισσών.

Το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου στις 7:00 μ.μ. θα παραστεί στα Εγκαίνια της Βιβλιοθήκης του Δήμου Δέλτα στην Χαλάστρα, η οποία είναι δωρεά του κ. Χαντέ.

Την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Μακροχωρίου, επί τη εορτή της συλλήψεως του Τιμίου Προδρόμου.

Την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου στις 6:00 μ.μ. θα τελέσει Αγιασμό στην Μαθηματική Εταιρεία Βεροίας.

Την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου στις 12:00 το μεσημέρι θα τελέσει Αγιασμό στα Δικαστήρια Βεροίας.

Την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου στις 6:30 μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό και στην παράκληση του Αγίου Λουκά του ιατρού αρχιεπ. Συμφερουπόλεως (στον υπό κατασκευή ναό του) στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά στην Βέροια.

Την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στο Νησέλι επί τη εορτή της μεταστάσεως του.

Την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου στις 7:30 μ.μ. θα παραστεί και θα ομιλήσει στην εκδήλωση «Θεομητορικές απαντήσεις στα προβλήματα της σύγχρονης οικογενείας» στο Μητροπολιτικό Κέντρο Πολιτισμού «ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ» στην Νάουσα.

Την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος Βεροίας.

Την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου στις 11:30 μ.μ. θα τελέσει Αγιασμό και θα ομιλήσει στην ΓΕΧΑ Βεροίας.

Την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου στις 5:30 μ.μ. θα τελέσει Αγιασμό και θα ομιλήσει στην ΓΕΧΑ Ναούσης.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο