Στις 6 Οκτωβρίου ανοίγει το Προσκοπικό Χωριό στη Βέροια


Σε συνέχεια των εορταστικών εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση των 100 χρόνων του Προσκοπισμού της Βέροιας, προσκαλούμε μικρούς και μεγάλους, φίλους και γονείς, να γιορτάσουμε μαζί στο Προσκοπικό Χωριό που θα στηθεί στη πλατεία Δημαρχείου το Σάββατο 6 και τη Κυριακή 7 Οκτωβρίου.


Εκεί θα δίνονται πληροφορίες γύρω από τη Προσκοπική κίνηση, τις δραστηριότητες και το παιδαγωγικό της έργο. Στον χώρο θα βρείτε προσκοπικές κατασκευές κατασκήνωσης, εργαστήρια προσωπικής δημιουργίας, κύκλο περιπετειών - στα οποία θα μπορούν να συμμετέχουν όλοι - και ραδιοερασιτέχνες που θα εκπέμπουν εορταστικό σήμα. Στο τέλος της βραδιάς, μια εορταστική Προσκοπική Πυρά, με τραγούδια και παιχνίδια, υπόσχεται να διασκεδάσει όλους τους παραβρισκόμενους. Στα πλαίσια της Κοινωνικής Προσφοράς, που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του Προσκοπικού Ιδεώδους, θα υπάρχει περίπτερο ενημέρωσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών και θα πραγματοποιηθεί Εθελοντική Αιμοδοσία με κλιμάκιο του Νοσοκομείου Βέροιας. Η αιμοδοσία θα γίνει σε κλειστό χώρο το Σαββάτου 09.00 έως 13.00. Παρακαλούμε όσους το επιθυμούν να δώσουν αίμα εκείνη την ημέρα.

Λίγα λόγια για το πρόγραμμα….. 

Σάββατο 6 Οκτωβρίου: 
 Στις 16:00 θα λειτουργούν εργαστήρια προσωπικής δημιουργίας, στο χώρο του ¨Προσκοπικού Χωριού¨, για παιδιά ηλικίας 7 έως 15 ετών, στα οποία μπορεί να συμμετέχει όποιο παιδί επιθυμεί. 
 Στις 19:30 θα αρχίσει η Προσκοπική Πυρά στην οποία είναι όλοι καλεσμένοι να διασκεδάσουν μαζί μας.

Κυριακή 7 Οκτωβρίου: 
 Στις 9:30 θα πραγματοποιηθεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στη Παλαιά Μητρόπολη Βέροιας, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονα. Ιδιαίτερη τιμή, για τη ξεχωριστή ημέρα, η παρουσία του Μητροπολίτη Σμύρνης κ. Βαρθολομαίου. 
 Στις 11:30 θα υπάρχουν παιχνίδια, στο χώρο του ¨Προσκοπικού Χωριού¨, για παιδιά ηλικίας 7 έως 15 ετών, στα οποία μπορεί να συμμετέχει όποιο παιδί επιθυμεί. Πανηγυρικός της επετείου θα εκφωνηθεί από το παλαιό τοπικό Έφορο Βέροιας κ. Παύλο Πυρινό και το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων θα εκπροσωπήσει ο Πρόεδρος, κ. Ισίδωρος Κανέτης.

Η παρουσία και η συμμετοχή σας θα μας χαροποιήσει πολύ!

Σας περιμένουμε!

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο