Την 5η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στο 2ο Γυμνάσιο Βέροιας


ΔΤ από 2ο Γυμνάσιο Βέροιας: Την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018 οι μαθητές και οι καθηγητές του "Αλεξάνδρειου" 2ου Γυμνασίου Βέροιας γιόρτασαν την 5η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού. 

Το σημερινό σύνθημα ήταν το «ΑΣ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ!». Γι’ αυτό, μαθητές και καθηγητές ολοκληρώσαμε μία πορεία- περπάτημα, που ξεκίνησε από το σχολείο μας, συνέχισε στον αστικό ιστό του Προμηθέα, ακολούθησε το ποτάμι στην Μπαρμπούτα, πέρασε την Γέφυρα του Καρα- Αχμέτ και επέστρεψε από την κεντρική Γέφυρα του Προμηθέα στο σχολείο. Λίγο πριν την άφιξη στο σχολείο δόθηκε το σύνθημα για γρήγορα βάδην.

Στη συνέχεια ομάδες βόλεϊ και μπάσκετ υπό την επίβλεψη του γυμναστή μας κ. Θωμά Τσιανάκα έδωσαν φιλικούς αγώνες στο κλειστό γυμναστήριο του σχολείου.

Παράλληλα, ο κ. Σπύρος Μάσσιας, με ομάδα μαθητών, ετοίμασαν το μουσικό πρόγραμμα, ενώ ομάδα καθηγητριών, αποτελούμενη από τις κυρίες Ελένη Μπακόλα, Βαρβάρα Σαράντη, Ευαγγελία Πουλιοπούλου και Λιακοπούλου Χρυσούλα, παρότρυναν τους μαθητές σε χορευτικές εκδηλώσεις.

Η συμμετοχή των μαθητών ήταν καθολική, η προθυμία τους μεγάλη και όλες οι εκδηλώσεις στέφθηκαν από επιτυχία!Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο