Ανακοινώθηκε επίσημα από το ΚΙΝ.ΑΛ. η υποψηφιότητα Χρ. Παπαστεργίου στην Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας


ΔΤ από Κίνημα Αλλαγής: Η Περιφερειακή Συνέλευση Κεντρικής Μακεδονίας του Κινήματος Αλλαγής, αποφάσισε ομόφωνα να υποστηριχθεί ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, ο γιατρός και Δημοτικός Σύμβουλος Θεσσαλονίκης, Χρήστος Παπαστεργίου, ο οποίος θα ηγηθεί ισχυρού ψηφοδελτίου, ευρύτερης προγραμματικής ευθύνης και αναπτυξιακής προοπτικής.

«Τα φυσικά πλεονεκτήματα της Κεντρικής Μακεδονίας, οι υποδομές της, οι πλουτοπαραγωγικές πηγές  και κυρίως το ανθρώπινο δυναμικό της, έχουν αφεθεί στην τύχη τους. Εδώ και καιρό αντί να πρωτοπορεί, οπισθοχωρεί. Αντί να εξελίσσεται, εξαλλάσσεται. Αντί να κινητοποιείται, τελματώνει. 
Αντί να προοδεύει, οπισθοδρομεί. Αντί να νοιάζεται για τους πολλούς, ταυτίζεται με τα συμφέροντα των λίγων. Αντί να σχεδιάζει, "επικοινωνεί", με άλλοθι την πλαστή ευημερία των αριθμών. Αυτή την κατάσταση θα αντιμετωπίσουμε. Μαζί με όλους τους δημιουργικούς πολίτες θα την αλλάξουμε.»

Ο Χρήστος Παπαστεργίου είναι γιατρός- ακτινοδιαγνώστης, απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ και εργάζεται στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου από το 2001. Υπήρξε επί σειρά ετών μέλος του επιστημονικού συμβουλίου του Νοσοκομείου και γραμματέας της Ακτινολογικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος. Ήταν επίσης, επί σειρά θητειών, πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης και μέλος του Δ.Σ. του ΙΣΘ (2002-2005).

Υπήρξε γραμματέας της Ν. Ε. ΠΑΣΟΚ Α Θεσ/νίκης και τώρα είναι γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής Α Θεσ/νίκης, Δημοτικός Σύμβουλος Θεσ/νίκης, εντεταλμένος για δράσεις υγείας και μέλος του Δ.Σ. της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-Κ.Μ.), καθώς και της Εκτελεστικής Επιτροπής του Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο